Hvordan kjøpe brukte elektriske scootere

I en tid med høye gasspriser og en tøff økonomi, spare penger er på alles sinn. Hvilken bedre måte å gjøre det så å finne en lavere kostnad transportmetode? Elektriske scootere kan brukes for å reise rundt i byen, campus, til tog eller buss stasjon, eller til og fra butikken.

Bruksanvisning

1 Vurdere noen viktige faktorer i å finne den rette elektrisk scooter for deg. Disse bør omfatte kvalitet, pris, anbefalt alder på rytter, terrenget vil det bli ridd på, bæreevne, klima å bli ridd på, hastighet, rekkevidde og portabilitet.

2 Bestem deg for de funksjonene du ønsker at elektrisk scooter å ha. Dette kan inkludere utseendet på scooter, motor og motordeler (dette vil hovedsakelig påvirke hastighet, batterikapasitet og holdbarhet av scooter) og tilbehøret du kan ha.

3 Forskning steder å kjøpe en brukt elektrisk scooter. Når du har begrenset stil, størrelse og type elektrisk scooter du vil, kan du begynne å handle for en. De kan finnes i annonser, garasje eller eiendom salg, auksjon eller salg av nettsteder og spesialforretninger eller scooter verksteder. Når du bestiller online, stille konkrete spørsmål, for å se detaljerte bilder, og hvis det er en garanti eller garanti.

4 Be om en garanti eller garanti, om du kjøper på nettet eller i person. Dette er viktig i tilfelle det ender opp som en mekanisk eller sikkerhet problemet når du får den hjem og teste det ut. Produsentens garanti kan eller ikke kan fortsatt være i kraft, men en enkel skriftlig avtale på 30 dager skal være behagelig av begge parter.