Hvordan kan jeg vite om noen Forsøkte å låse opp min Android?

Hvis du mener en annen person har forsøkt å endre din Android-enhet, må du bruke et annet SIM-kort for å finne ut for enkelte. I motsetning til enkelte andre typer mobiltelefoner, gjør Android-baserte enheter ikke alltid kreve et program som skal låses opp. For eksempel visse mobiltelefon tilbydere har opplåsningskoder som automatisk låser opp enheten. Den eneste måten å være sikker på at noen forsøkte å låse opp enheten er hvis han var vellykket, i hvilket tilfelle Android fungerer med hvilken som helst operatør SIM-kort.

Bruksanvisning

1 Få et SIM-kort fra en annen enn den der du kjøpte din Android transportør. Du trenger kortet bare for testing, så hvis du ikke har en, låne en av dine venners SIM-kort.

2 Gjør din Android-drevne enheten og fjern batteriet. Løft metall skuffen som sitter under der batteriet var, og forsiktig hekte den eksisterende SIM-kortet med mellom pekefingeren og tommelen og fjerne det. Oppbevar den på et trygt sted.

3 Sett det nye SIM-kortet inn, bytt batteri og strøm på telefonen igjen. Hvis navnet på den andre SIM transportør vises på Android-skjermen, vet du noen andre ulåst mobiltelefonen din.