Hvordan kan jeg vite om jeg er blokkert fra å sende meldinger i Blackberry PIN-meldinger?

Blackberry Messenger-programmet er et direktemeldingsprogram som lar brukerne sendes direktemeldinger via telefonnummeret eller via Blackberry Product ID-nummer. Du kan slette kontakter fra Blackberry Messenger til å blokkere kontakten fra IMing deg, som sletter telefonnummeret og PIN for kontakten, samt annen informasjon i posten. Det er vanskelig å vite om du blir blokkert fra å sende Blackberry-meldinger via Blackberry PIN. Men du kan se etter noen hint hvis du tror noen har blokkert deg på BBM Instant Messenger.

Bruksanvisning

1 Trykk på eller trykk på "Meny" -tasten for å åpne startsiden. Bla til og markere Blackberry Messenger-ikonet. Trykk eller trykk på styreflaten for å åpne programmet.

2 Klikk på kontakten du mistenker kan ha blokkert deg, i "Kontakter" -listen i BBM grensesnittet. Bla til og velg PIN-koden for å sende meldingen via en PIN-tilkobling.

3 Skriv en direktemelding til mottakeren og trykk eller trykk på "Meny" -knappen. Bla til og markere "Send".

4 Vent noen minutter for et svar. Hvis du ikke får svar, se direktemelding status i IM-vinduet. Hvis haken er kontrollert og en "D" er angitt i IM status, har meldingen hell skal leveres til mottakeren. Hvis avmerkingsboksen ikke er merket, og ingen "D" er til stede, kan du bli blokkert fra å sende PIN-meldinger eller fra det bestemte mottakerens BBM. Hvis du har blitt slettet fra deres BBM-kontaktlisten, kan meldingen ikke bli levert.

Hint

  • Prøv å sende mer enn én mottaker en Blackberry Messenger-PIN-melding. Det er mulig den første mottakerens enhet er slått av eller utenfor dekningsområdet.