Hvordan kan jeg tørke ut alt på min Palm Pilot?

The Palm Pilot er en håndholdt PDA-enhet med sitt eget operativsystem, programmer og data. Det ble populært for mange år siden, og har siden fått en stor tilhengerskare blant studenter, forretningsmenn og vanlige mennesker både på grunn av sin evne til å hjelpe deg lagre og organisere alt fra telefonnumre og e-postadresser til sjekklister og spill. Hvis du bli kvitt din Palm Pilot eller bare ønsker å starte på nytt med det, det er en enkel måte å fjerne alle disse personlige biter av data av maskinen.

Tørke Out the Palm Pilot

Palm Pilot enheter kommer i en rekke modeller og typer. Noen er rettet spesielt til forretningsbruk, mens andre er best for yngre brukere eller studenter. Uansett hvilken modell av Palm Pilot du har, de er designet med de samme grunnleggende prinsippene i bakhodet slik at alle brukere av en kan ganske lett finne en annen modell.

Dette gjelder metoder for å tilbakestille og formatering av Palm Pilot. Det spiller ingen rolle hvilken modell av Palm du eier eller når det ble gjort, vil metoden være nøyaktig samme.

Du trenger en binders og Palm Pilot selv og ikke noe mer. Det vil ikke være behov for å umiddelbart koble enheten til datamaskinen for å tørke av Palm ren, så gjerne for å fullføre prosessen uansett hvor du måtte være.

For å starte formateringen, trykk ned og hold enhetens strømknappen. Mens du holder knappen nede bruke binders til å trykke inn og slippe reset-knappen på baksiden av enheten. Dette vil bli forsenket inne i et lite hull for å hindre utilsiktet pressing. Selv etter å ha trykket på reset-knappen, fortsetter å holde strømknappen nede til Palm-logoen vises på skjermen. På dette punktet, kan du slippe strømknappen, som skjermen skal vise et sett med instruksjoner og konfirmasjon. Bruk knappene på Palm Pilot å avansere gjennom varsel skjermer og bekrefte at du ønsker å formatere og gjenopprette Palm. På dette punktet, vil formateringsprosessen foregår og til slutt Palm Pilot vil bli returnert til fabrikkinnstillingene.

Dette vil ha tørket av alle data og historie aktivitet som du setter på enheten siden du først fikk den. Hvis du ønsker å fortsette å bruke det, vil du være å starte fra bunnen av, som du kan se ved å slå den på og blir tilbakestilt til initialisering skjermen. I tillegg vil innstillingene på maskinen din må tas på nytt for å begynne å synkronisere enheten igjen.