Hvordan kan jeg Tilbakedekktrykket Monitor i en Audi?

April 2 by admin

Mange Audi-modellene er utstyrt med dekk press skjermer som kobles til den integrerte datamaskinen. Systemet overvåker dekktrykket i alle dekkene og varsler føreren når lufttrykket på en eller flere er lav. Når trykket er gjenopprettet i lav dekk, må du nullstille systemet slik at det kan kalibrere trykket i dekkene. Tilbakestilling er også nødvendig hvis dekkene er rotert eller skiftes ut, slik at maskinen kan få en nøyaktig lesing. Den nullstille prosessen er lik for alle Audi-modeller.

Bruksanvisning

1 Sett nøkkelen i tenningen. Vri tenningsbryteren til "On" posisjon uten å starte motoren.

2 Trykk på "Car" -knappen på kontrollpanelet på informasjonsdisplayet.

3 Trykk på pil ned for å bla gjennom alternativene til "Tire Pressure Monitor" er markert.

4 Trykk på "Option" knappen. Tilbakestillingen bekreftelse vises.

5 Trykk på "Option" knappen igjen for å bekrefte og tilbakestille systemet.


Related Posts


Hvordan kan jeg overføre fonter til My Cell Phone SD Memory Card?

Hvordan kan jeg overføre fonter til My Cell Phone SD Memory Card?

Mange moderne telefoner bruker et SD-minnekort (eller mindre versjoner som miniSD og microSD-kort) for å lagre data som musikk og bilder. Disse minnekort er ofte lite benyttet, noe som betyr at folk flest lar en betydelig mengde ledig plass. Det kan
Slik Guide på - Hvordan kan jeg finne en tapt mobiltelefon

Slik Guide på - Hvordan kan jeg finne en tapt mobiltelefon

Hvordan kan jeg finne en tapt mobiltelefon i dagens verden er et ofte hørt utsagn? De er ofte tapt ved travle mennesker eller de av oss også begrenset til multitasking. Hvordan kan jeg finne en tapt mobiltelefon så forferdelig som dette utsagnet kan
Hvordan kan jeg få Freeview?

Hvordan kan jeg få Freeview?

Freeview var den første free-to-air digital-TV i Storbritannia, som ble introdusert i oktober 2002. Ingen abonnementsavgift er nødvendig å se på Freeview, men den britiske lisensavgift TV må betales av alle som eier en TV-tuner. Freeview tilbyr en re
Hvordan kan jeg kjøre med sjekken Engine Light On?

Hvordan kan jeg kjøre med sjekken Engine Light On?

Bil teknologien er på det punktet der biler kan fortelle oss hva som er skrantende dem. Dette gjøres via check engine lys, et dashbord varsellys som kommer på når noe ikke fungerer som den skal. Lese Din Check Engine lys Det er et grensesnitt nær ped
Hvordan kan jeg skru opp turbo i min Audi?

Hvordan kan jeg skru opp turbo i min Audi?

Slå opp ladetrykket på Audis turbolader kan gjøres ved å installere en enhet som kalles en boost controller. Denne enheten kroker opp til turboladeren system og lar deg justere mengden av lufttrykket, eller boost, at turbo er å sette ut. Fra fabrikke
Hvordan kan jeg identifisere Turbo Støy trenger fra Audi A4?

Hvordan kan jeg identifisere Turbo Støy trenger fra Audi A4?

Identifisere støy fra turboladeren på Audi A4 er en enkel oppgave å fullføre. Hvis du aldri har eid en bil utstyrt med en turbolader, kan lyden av det å aktivere være ukjent og kan selv gjøre deg tror noe har gått galt med bilen. Ved å følge noen ras
Hvordan kan jeg få en Tire Pressure Monitor gjør på en Infiniti G37?

Hvordan kan jeg få en Tire Pressure Monitor gjør på en Infiniti G37?

Tire press overvåkingssystemer er kjent som TPMS enheter. Disse enhetene er designet for å la føreren vet når det er lavt eller punktert dekk. Dette er en flott oppfinnelse fordi folk virkelig ikke ta deg tid til å sjekke luften i dekkene før de har
Hvordan kan jeg tørke meg iPhone Do?

Hvordan kan jeg tørke meg iPhone Do?

Tørke, eller sletting, iPhone av alt minnet kan spare, ikke ødelegge, dagen din. Hvis du mister den, eller hvis noen stjeler den, vil de ha tilgang til bilder, video og programmer som du kanskje ikke vil at de skal se. Viktigere enn noen forlegenhet
Hvordan kan jeg få Sirius Radio gjøre i min Ford Escape Gjennom Min vanlige Radio?

Hvordan kan jeg få Sirius Radio gjøre i min Ford Escape Gjennom Min vanlige Radio?

Satellitt-radio har blitt svært populært de siste årene på grunn av det brede utvalget av programmer tilgjengelig. Fra sport til Storband Oldies musikk, det er noe for alle. Problemet er at mange biler, selv Ford Escape, likevel ikke kommer med satel
Hvordan kan jeg sammenligne resultatene i kjøretøy du?

Hvordan kan jeg sammenligne resultatene i kjøretøy du?

Sammenligne ytelse i nye og brukte biler fra din hjemme-PC. Et vell av informasjon er tilgjengelig for kundene, både fra produsentens nettsider og informasjonsguider - alle designet for å hjelpe forbrukerne lære om biler. Fra motorstørrelse å spankul
Hvordan kan jeg lage min egen film?

Hvordan kan jeg lage min egen film?

Lage en film er en morsom og kreativ opplevelse. Selv om du har ingen kunnskap om kamera eller redigering terminologi, kan du filme og redigere video som om du var en profesjonell. Du trenger ikke high-end utstyr; du kanskje allerede har alt du treng