Hvordan kan jeg ta fra hverandre Indre Fairing av en FLHX?

Hvordan kan jeg ta fra hverandre Indre Fairing av en FLHX?


De ytre klednings blokkene vinden. Den indre kledningen holder turteller, speedometer, radio, høyttalere og tenning. Og fairings på alle Harley-Davidson FLHs komme fra hverandre på samme måte. Den indre kledningen på et FLHX er koblet til kåpen brakett med pinner, eller hva Harley kaller "plugger". Du bokstavelig talt lirke delene fra hverandre med hendene. Før du kan gjøre det, må du fjerne den ytre kåpen og frontruten og koble de elektriske komponentene. De fleste, men ikke alle, av festene må du fjerne er T-27 torx-skruer.

Bruksanvisning

Ytre Fairing og Lights

1 Beskytt finish på forsiden av motorsykkelen ved å henge et innkast teppe over frontskjerm. Skreve fender. Fjern skruene i midten, høyre og venstre for den ytre kledningen rett under frontruten med en Torx-kontakt og en pipenøkkel.

2 Sett en forlengelse på sokkelen, skreve setet og fjern Torx skruene like utenfor og under høyttalerne.

3 Skyv styret helt riktig og bruke samme skiftenøkkel, forlengelse og socket å fjerne skruen like under venstre fairing cap. Skyv styret hele veien til venstre og fjern skruen under høyre fairing cap.

4 Skyv kåpen fremover langt nok til å nå ledningsnettet tilkobling på baksiden av frontlys forsamlingen. Koble frontlys ved å klemme sidene av kontakten med fingrene.

5 Skreve foran fender igjen og dra den fremre kåpe med frontlys av motorsykkelen. Ta av frontruten. Sett de store bitene til side.

6 Koble front blinklys og bestått lampe kontakter fra fronten ledningsnettet. Fjern passerer lampeenheten fra forgaffelen med samme socket, forlengelse og skiftenøkkel.

indre Fairing

7 Skrevs setet igjen og begynne å fjerne tenningen ved å vri nøkkelen venstre for å "låse opp" og vri på bryteren helt til høyre til "tilgang".

8 Skyv en liten skrutrekker under venstre side av rattet og trykke den lille utløserknappen. Vri nøkkelen ytterligere 60 grader siste "låse opp" og trekk rattet rett opp for å avsløre bryteren innlegget og mutter.

9 Fjern bryteren mutteren med en fastnøkkel. Fjern kontakten og krage fra bryteren innlegget.

10 Trekk skjørtet ned og av den indre kledningen for å avdekke mer av fronten ledningsnettet.

11 Løsne clutch kabelen ved helt å løsne clutch kabel justeringsmutteren og clutch kabelen justeringsmutteren med to open-end nøkler.

12 Lirk låseringen på bunnen av clutch hendelen huset løs med en liten skrutrekker. Trekk koplingsspaken dreiepinne ut av toppen av clutchhuset.

1. 3 Skru spaken clutchhuset fra venstre styre med en Torx socket og pipenøkkel. Trekk koplingsspaken fri fra spakstativet.

14 Kople inn clutchen kabelen fra koplingsspaken og mate kabelen gjennom gummitetningen på bunnen av den indre kledningen til fronten av sykkelen.

15 Utforme en matchbook dekke inn en papp mellomlegg som er mellom 1/8 tommer og 5/32 tommers tykke. Sett mellomlegg mellom fremre bremsehendelen og hus for å beskytte stoplight bryteren.

16 Løsne de riktige styret bryter bolig skruer og foran hovedsylinder skruer med Torx-kontakt og en pipenøkkel. Ta av bryterhuset og master sylinder.

17 Skyv gasspaken av høyre side av styret og fjern de to gasskabler. Mate gasskabler gjennom pakningen på undersiden av den indre kledningen til fronten av sykkelen.

18 Koble sigarettenneren fra ledningsnettet. Skreve fender igjen og løsne høyttaleradapter skruene på begge sider av sykkelen med en Torx socket og pipenøkkel.

19 Fjern høyttaler adaptere. Koble voltmeter og bensinmåler fra fronten ledningsnettet.

20 Trekk den nedre indre kåpe av monterings tappene på gaffelen braketten. Trekk kåpen braketten av monterings tappene på gaffelen braketten.

21 Løft kåpen braketten og indre kledning sammen for å fjerne gaffelen braketten. Dra innvendig kledning og kåpe brakett fra hverandre og fjerne den indre kåpen.