Hvordan kan jeg slå min musikk til ringetoner på en LG Dare?

Hvordan kan jeg slå min musikk til ringetoner på en LG Dare?


Slå musikken din til en ringetone på din LG Dare er ganske enkelt. Så lenge du har en mp3-fil som er lagret på mobiltelefonen din, vil du ha all nødvendig programvare for å gjøre det til en ringetone. Velg den delen av sangen du vil opprette som ringetone så det vil være tilpasset til din smak.

Bruksanvisning

1 Åpne bitpim programmet på din LG Dare (det er under "Program" -menyen på telefonen). Avhengig av hvordan du tilpasser innstillingene, kan det hende du har det satt til en bestemt hurtigtast. Når du er i bitpim programmet, gå til "Ringers" og velg "Legg til ny Ringer" -ikonet på verktøylinjen.

2 Naviger til din mp3-fil og velg den.

3 Velg "Konverter Audio File" og en dialogboks vil dukke opp. Endre Sample Rate til 32000, kanalene til Stereo (2), og bithastighet til 64. Dette vil sikre at filen konverterer nøyaktig, som betyr at du vil ikke miste noen akkorder i sangen, og du vil ha en høy kvalitet konvertering . Når du har endret innstillingene, velger du "Konverter".

4 Spill gjennom sangen og velge den delen du ønsker å slå inn en ringetone. Du vil ikke være i stand til å snu hele sangen til en ringetone. Det vil være to markører som du kan dra rundt sangen å klippe det. En markør vil starte klipp og en markør vil avslutte klippet.

5 Spill gjennom klippet, og sørge for at det er akkurat det du ønsker. Hvis du ønsker å gjøre noen endringer, kan du justere markører tilsvarende.

6 Klikk "OK" for å lage ringetone.

7 Slik stiller du telefonen som ringetone, klikk på "Send telefondata." På denne siden kan du klikke på "ringetoner" og velg deretter "OK".

Hint

  • Din musikkfil må være en mp3-fil for at det skal bli omgjort til en ringetone.