Hvordan kan jeg sjekke VIN av en Acura du?

Hvordan kan jeg sjekke VIN av en Acura du?


Enten du kjøper en bil, noe som gjør reparasjoner eller endringer, eller bare ønsker å vite historien til bilen din, sjekke kjøretøyet identifikasjonsnummer (VIN) av kjøretøyet er et godt sted å begynne. Original utvendig farge, motorspesifikasjoner og ulykkesrapporter, blant annet kan alle bli avslørt ved å sjekke VIN. Kontroll av VIN på en Acura er ikke annerledes enn å sjekke VIN på andre kjøretøy.

Bruksanvisning

Hvor å Sjekk din VIN

1 Stå på førersiden av bilen, mot fronten av bilen. Ansikt på baksiden av bilen og se nederst til høyre side av frontruten. Det er der Acura VIN-nummer vil bli plassert. Vanligvis er det en liten firkant som du kan se det gjennom der frontruten sel til bilen. Ifølge en artikkel på Vins av Kerry Wilson, er VIN 17 tegn lang, som består av bokstaver og tall.

2 Skriv ned VIN nøyaktig. Dette nummeret er unikt for din spesifikke bil og vil trekke opp informasjon om bilen bare.

3 Få på nettet og sjekke VIN på bilen din. Carfax kjøretøy historie rapporter er trolig den mest kjente måten å gjøre dette, men sine tjenester vanligvis koster penger. Det finnes nettsteder som tilbyr gratis bil historie rapporter samt informasjon om hvordan du kan dekode VIN, for eksempel Vehicleidentificationnumber.com.

Hint

  • Hvis du ikke finner bilens identifikasjonsnummer i bunnen av frontruten, kan du også finne dette nummeret på innsiden av førersiden dør. For å finne det, åpner førerdøren og se på innsiden av døren der døren ville besegle til portstenderen. Det vil være en VIN der, samt noen flere identifiseringskoder for ditt kjøretøy.
  • Bil historie rapporter vil ikke nødvendigvis få opp hver ulykke bilen har vært i. Hvis bilen ulykken ikke ble rapportert, vil bilen historie rapporten produsert med VIN ikke viser denne informasjonen.