Hvordan kan jeg sjekke om motor på en 2003 Subaru Outback du?

Hvordan kan jeg sjekke om motor på en 2003 Subaru Outback du?


Check engine lys på en 2003 Subaru Outback lyser for å varsle deg om lagrede feilkoder i Subaru elektronisk kontrollmodul. Når modulen kjøres en test på alle systemene som den overvåker og returnerer en feil fra en eller flere, genererer den et diagnostisk problemkode, som deretter slår på lyset. For å rette opp feilen, må du hente kodene, utføre de nøyaktige diagnostiske test forbundet med hver kode og reparere eller erstatte den defekte delen ansvarlig for funksjonsfeil.

Bruksanvisning

1 Fjern plaststøvdekselet fra Subaru diagnostiske port og plugg skanningen verktøyets datalink-kabelen inn i porten. Havnen ligger i nærheten av rattstammen, under dashbordet.

2 Vri tenningsnøkkelen til kjørestilling og følg deretter skanningen verktøyets spesifikke instruksjoner for å kjøre en selvtest på elektronisk kontrollmodul.

3 Skriv ned kodene med penn og papir når de vises på skanneverktøyet skjerm. Fullfør selvtest per skanningen verktøyets spesifikke instruksjoner, og pass på ikke å slette kodene hvis du ikke allerede har diagnostisert og reparert feilen.

4 Slå av tenningen, kobler skanneverktøyet og sett lokket tilbake på diagnoseporten.

Hint

  • Du kan kjøpe scan verktøy på de fleste bildeler forhandlere. Scan verktøy varierer mye i pris og evne, så sørg for å kjøpe en som passer dine behov. Noen er rett og slett grunnleggende strekkodelesere, mens andre kan utføre komplekse datadiagnosefunksjoner. Kontroller at skanneverktøyet du ønsker å kjøpe verk med Subaru-programvaren før du drar i avtrekkeren på dette kjøpet.