Hvordan kan jeg sjekke min kjøring posten for gratis?

Hvordan kan jeg sjekke min kjøring posten for gratis?


Din kjøring posten har en betydelig innvirkning på din forsikring kostnader, og selv om du kan få forsikring. En dårlig kjøring posten kan også hindre deg fra å få en jobb. Selv om jobben ikke involverer kjøring, kan selskaper sjekke posten for å sikre at du ikke har noen utestående problemstillinger. Mens de fleste statene krever at du betaler for å få din kjøring posten er det et par ting du kan gjøre for å få det gratis.

Bruksanvisning

1 Besøk eller ring din lokale Department of Motor Vehicles for å finne ut om du kan få en kopi av rapporten gratis. Ethvert kontor som tilbyr førerkort tjenester vil være i stand til å skrive den ut for deg. Du kan være i stand til å få en kopi gratis hvis du betaler en bot eller sitat.

2 Besøk nettstedet til Department of Motor Vehicles. Noen stater vil la deg få en elektronisk kopi for gratis. Informasjonen er vanligvis oppført under "førerkort tjenester" eller noe lignende. I noen tilfeller kan du også be om en usertifisert kopi av din kjøring posten for et mindre gebyr enn en bekreftet kopi.

3 Hvis du er ansatt som sjåfør din bedrift kan være villig til å gi deg en kopi av din kjøring posten. Selskaper sjekke kjøring poster av deres sjåfører med varierende frekvens, men jo oftere du kjører jo mer likey de skal ha en fersk kopi.

4 Ring ditt forsikringsselskap og spør om du kan få en kopi av posten. Forsikringsselskapet trekker din kjøring posten når det begynner dekningen og kan trekke den med jevne mellomrom etter det. Selskapet kan være i stand til å gi deg en som nylig ble trukket.

Hint

  • Se opp for bakgrunnssjekk selskaper som ikke fortelle deg at du blir belastet før det er for sent å gå tilbake på.