Hvordan kan jeg sjekke girkasser på en Chevy HHR?

De 2011 Chevrolet HHR modeller som er utstyrt med automatiske girkasser kan være farlig for hjemmet mekaniker å arbeide på. Overføringen må kontrolleres varmt, med motoren i gang. Dette kan ikke gjøres trygt mens HHR støttes på bukker. Også, fordi væskenivået i overførings er ukjent, noe av det kan bli utvist når pluggen er fjernet, forårsaker brannskader. For disse grunner, hvis du mistenker at din automatgir væskenivået er lavt, må du kontakte forhandleren eller kvalifisert servicesenter så snart som mulig. Hvis du har en manuell girkasse, men du kan sjekke det selv.

Bruksanvisning

1 Parkere HHR et sted det er trygt å jekke den opp og stapp bakhjulene. Ta av hjulet sentrum-cap og lue nøtter, med en skralle og socket, hvis det er aktuelt. Ved hjelp av et dekk verktøy, løsne lug nuts på førersiden foran hjulet én omdreining.

2 Løft fronten av bilen én side om gangen, ved hjelp av en jekk under klype-sveis jekkpunkter ligger like på baksiden av forse hjulet brønner, deretter ferdig med å fjerne slepe nøtter og hjulenheten. Støtt bilen på bukker plassert under sterke strukturer, slik som rammedelene, deretter heve og støtte på baksiden av HHR. Sørg for at bilen er i vater, og la trans avkjøles helt.

3 Don vernebriller. Finn overføring fyllepluggen på 3 klokken posisjon på førersiden av overføringen, og plassere en oppsamlingspannen under den. Bruk en skralle og socket, fjern pluggen. Inspisere væskenivået gjennom hullet, og legge til Dexron VI overføring væske som nødvendig til fluidet er synlig ved bunnen av gjengene i påfyllingshullet. Installer pluggen og med en fot-pund momentnøkkel og socket, dreiemoment pluggen til 28 fot-pounds.

4 Bruk stålbørste til å rengjøre gjengene på ørene. Fjern eventuell rust skala eller andre detritus fra forsiden av navet, ved hjelp av stålbørste. Monter hjulet og lun slepe nøtter så mye som mulig. Senk bilen til bakken. Trekk til hjulmutrene til 100 fot-pounds i tre trinn, i en cross-mønster, med en fot-pund momentnøkkel og socket. Gi den en kort prøvetur og se etter lekkasjer.