Hvordan kan jeg sjekke girkasser på en 2002 Subaru Impreza WRX?

Hvordan kan jeg sjekke girkasser på en 2002 Subaru Impreza WRX?


Subaru Impreza WRX er en populær bil blant rallyinteresserte. Bilen kan skilte med mye kraft og firehjulsdrift, gir det ekstra trekkraft på glatt føre og gi behandling som Edmunds.com kaller "underholdende". For å sikre at bilen er i drift på optimalt nivå, kontrollere overføring væske er nødvendig. Hvis væsken er lav, vil bilen ikke skifte riktig. Peilepinnen i motorrommet vil indikere væskenivået og gi deg en viss idé hvor mye du skal helle i overføringen.

Bruksanvisning

1 Start bilen og la den gå på tomgang for å varme opp. Det tar omtrent fem minutter å varme opp motoren. Sakte flytte bilen til "Low 1" og tilbake til "Park". Slå bilen av.

2 Åpne panseret for å få tilgang til motorrommet. Finn overføring væske peilepinnen på baksiden av motorrommet. Peilepinnen vil ha en gull topp og sitte rett bak intercooler.

3 Skru ut peilepinnen og trekk den ut av peilepinnerøret. Tørk av peilepinnen med en ren fille. Sett den tilbake inn i røret.

4 Trekk peilepinnen ut igjen av røret. Kontroller hvor væsken er på peilepinnen. Væsken bør stoppe på "full" -merket. Tilsett mer væske om nødvendig.

5 Skru peilepinnen tilbake på røret. Lukk hetten.

Hint

  • Rådfør deg med brukerveiledningen for den anbefalte overføring væske å bruke.
  • Vær forsiktig arbeider rundt motoren. Motoren er varm og komponentene vil brenne ved berøring.