Hvordan kan jeg sette sanger på en iPod etter at filene har blitt slettet av datamaskinen?

Hvordan kan jeg sette sanger på en iPod etter at filene har blitt slettet av datamaskinen?


Når du har en iPod, en bærbar digital media player laget av Apple, kan du ta dine sanger med deg overalt, i stedet for å måtte bruke en CD-spiller i ditt hjem eller kjøretøy. Du kan rippe MP3 fra CD eller laste ned sanger fra Apples iTunes Store og deretter overføre dem til iPod. Hvis du har slettet sanger fra datamaskinen, og nå ønsker å kopiere dem til iPod, kan du være i stand til å finne en backup. Ellers må du rippe CD-er igjen, eller re-laste ned sangene.

Bruksanvisning

1 Start iTunes, programmet gratis fra Apple som du bruker til å lytte til musikk og administrere din iPod. Du ble bedt om å laste ned iTunes første gang du brukte din iPod.

2 Se i papirkurven på en Windows-datamaskin eller papirkurven på en Mac for å se om du kan finne noen av de manglende filene. Hvis du finner dem, returnere dem til datamaskinen. I Windows høyreklikker du på en sang i papirkurven og velg "Restore". På en Mac, høyreklikke på en sang i papirkurven og velg "Legg tilbake." Sangene vil komme tilbake til i iTunes-vinduet.

3 Se på backup harddisk, hvis du opprettholde regelmessige sikkerhetskopier, for å se om du har kopier av de slettede sanger der. Hvis du gjør det, kopiere dem tilbake til den primære harddisken, og dra dem inn i iTunes-vinduet. Hvis du ikke finner sangene hvor som helst, kan du re-rippe CDer, eller re-laste ned sanger fra iTunes Store. Når du kjøper en sang fra iTunes Store, er du bare rett til å laste ned det en gang, så du blir nødt til å betale for å laste det ned på nytt hvis du har slettet den fra datamaskinen og du ikke har en kopi på din iPod.

4 Sett inn en CD i datamaskinens optiske stasjonen hvis du ønsker å re-rip sanger fra den. ITunes-programmet vil automatisk få informasjon om albumet og spornavn over Internett. Klikk "Ja" når iTunes spør om du ønsker å importere CD. Søknaden vil rippe sangene, som deretter vises i iTunes-vinduet.

5 Klikk "iTunes Store" i iTunes-vinduet hvis du ønsker å laste ned slettede sanger igjen. Skriv inn navnet på albumet, artisten eller sangen du vil laste ned i søkeboksen. Klikk på en sang eller et album for å laste den ned til datamaskinen.

6 Sett den ene enden av den medfølgende USB-kabelen til iPod, og den andre enden inn i en USB-port på datamaskinen. Dra sangene du rippet fra en CD eller lastet ned fra iTunes Store fra iTunes-vinduet til ikonet for iPod for å kopiere dem til enheten.

Hint

  • Unngå å miste musikken i fremtiden ved å gjøre regelmessige sikkerhetskopier av sangene du laster ned og brenne.