Hvordan kan jeg sette musikken på en brukt iPod?

Hvordan kan jeg sette musikken på en brukt iPod?


Apples iPod-enheten fører an i bærbare medieenheter som lar deg ta musikken med deg uansett hvor du går. Apples iTunes musikk programvare overføringer fra datamaskinen til den bærbare enheten. Hvis du kjøper en brukt iPod, det vil trolig fortsatt være knyttet til den forrige eierens iTunes-biblioteket, selv om de fjernet all sin musikk fra enheten. Følg disse enkle trinnene for å fjerne denne linken og opprette en ny kobling mellom iTunes-biblioteket og enheten.

Bruksanvisning

1 Installer iTunes på datamaskinen, hvis det ikke allerede er installert.

2 Åpne iTunes, og velg enten "Legg til fil i bibliotek" eller "Legg til mappe i bibliotek" fra "Fil" -menyen øverst i iTunes-programmet.

3 Bla for å finne filen eller mappen, henholdsvis, som du ønsker å legge til i biblioteket. Gjenta om nødvendig for å legge til alle musikkfilene du ønsker å sette på din brukte iPod.

4 Koble iPod til datamaskinen med USB-kabel Det kan ta noen minutter for datamaskinen og iTunes til å gjenkjenne den nye enheten, så vær tålmodig og avstå fra å klikke noe i iTunes-programmet under oppdagelsesprosessen. Når enheten er gjenkjent, vil du se meldingen "iPod er synkronisert med et annet iTunes-bibliotek -. En iPod kan ved synkroniseres med ett iTunes-bibliotek om gangen" iTunes ber deg med alternativer på hvordan du går frem.

5 Velg "Slett og Sync" for å slette alt innholdet på iPoden fra den tidligere eieren og synkronisere innholdet i biblioteket til iPod.

6 Vent til iTunes-biblioteket for å synkronisere med din nye iPod. I løpet av prosessen, vil du se en melding som vises på toppen av iTunes-programvare som vil holde deg oppdatert på fremdriften.

7 Koble fra iPod-enheten bare når "iPod-oppdateringen er fullført. OK å koble fra» vises øverst i iTunes.

Hint

  • Før du legger til musikk til iTunes-biblioteket, legge alle sangene du ønsker å legge inn en mappe for å minimere trinn 3.
  • Når du velger filer eller mapper for å legge til iTunes-biblioteket, kan du foreta flere valg samtidig ved å holde nede "Ctrl" -tasten mens Klikk på dine valg.