Hvordan kan jeg sette min Sylvania TV på Input uten en fjernkontroll?

September 1 by admin

Hvordan kan jeg sette min Sylvania TV på Input uten en fjernkontroll?


Sylvania gjør et bredt utvalg av TVer for amerikanske forbrukere. Eldre, større CRT-baserte modeller er vanlig i mange husholdninger, mens nye flatskjerm-modeller har nylig dominert markedet. Ofte er det vanskelig å drive noe på TV uten en fjernkontroll, og bytte mellom ulike innganger kan vise seg å være en vanskelig oppgave. Forstå typer innganger tilgjengelig på TVen, og hvordan du kan endre dem vil hjelpe deg å oppnå denne oppgaven hvis fjernkontrollen blir borte eller ubrukelig.

innganger 101

For å forstå inngangene på baksiden av TV-en vil bedre hjelpe deg å bytte til riktig inngang uten fjernkontrollen. Hvis du ser på baksiden av TV-en din, vil du se utallige fargede inngangskontakter og kontakter som tillater tilkobling av videospillere, DVD-spillere og digitale kabelbokser. Med noen få unntak, de røde og hvite kontaktene er audio-basert, mens de andre er vanligvis videobasert. Avhengig av hvordan systemet er konfigurert, kan komponentene enten koble direkte til TV-en ved hjelp av disse inngangene, eller til en ekstern mottaker.

Mottakere drive større høyttalere og kan håndtere og bytte mellom flere input-enheter enn TV-en din, og dermed deres foretrukne bruk.

Endre innganger

Innganger er valgt ved hjelp av en rekke metoder, avhengig av modell av din Sylvania TV. Bytte innganger er vanligvis oppnås ved å trykke på "Input Select" -knappen på fjernkontrollen. Hvert trykk vil rett og slett gå gjennom hver tilgjengelige inngang på TVen. Hvis ingen ekstern er tilgjengelig, har frontpanelet en knapp som matcher funksjonen på fjernkontrollen. Denne knappen er plassert nederst til høyre på TV og dobler som "Enter" -knappen når du bruker menyene på skjermen.

andre komponenter

Hvis du har andre komponenter koblet til Sylvania TV via en receiver eller forsterker, må du kanskje endre innganger en annen måte. Mottakeren har en fjernkontroll og et frontpanel som lar deg endre innganger mellom DVD-spiller, kabelboks, spillkonsoll eller diverse andre komponenter. På frontpanelet, er dette vanligvis gjøres via en knapp som er slått eller via knappene. I likhet med TV-ens fjernkontroll, har din receiverens fjernkontroll vanligvis en "Input Select" -knappen også.


Related Posts


Hvordan kan jeg endre min telefonens Voice-Mail Password uten å sette opp noe?

Hvordan kan jeg endre min telefonens Voice-Mail Password uten å sette opp noe?

Endre en telefon stemme-post passord uten å gå gjennom en haug med ringer for å sette opp andre talepostfunksjoner (som spiller inn en taleposthilsen) er ikke vanskelig å gjøre. Det finnes ikke en ensartet metode for å utføre denne oppgaven, men. Den
Hvordan kan jeg sette min Micro SD-kort i en annen telefon?

Hvordan kan jeg sette min Micro SD-kort i en annen telefon?

Mange av dagens mobiltelefoner har mulighet til å utvide lagringsplass og minne ved hjelp av en micro SD-kort. En micro SD er en av de minste minnekortformater som er tilgjengelige og kan sammenlignes med størrelsen på en fingernegl. Micro SD-kort er
Hvordan kan jeg sette min iPod Shield på Uten den Boblende?

Hvordan kan jeg sette min iPod Shield på Uten den Boblende?

Selv om iPod har en ripebestandig overflate, kan tredjeparts skjold for å beskytte den mot vannskader, kutt, sprekker og selv fingeravtrykk flekker. Hvis du kjøper disse skjoldene på visse elektronikkbutikker, kan teknikere installere skjold for deg,
Hvordan kan jeg sette min musikk i den rekkefølgen jeg vil ha på en Sansa MP3?

Hvordan kan jeg sette min musikk i den rekkefølgen jeg vil ha på en Sansa MP3?

Sansa MP3-spillere er produsert av SanDisk. Sansa MP3-spillere populære fungere mer som lagringsminnepinner. Brukere forventes å dra og slippe medie på spilleren i stedet for å organisere det; Sansa tilbyr ikke medier organisatoriske og overføre prog
Hvordan kan jeg sette min iTunes Music on My Android Vibrant Phone?

Hvordan kan jeg sette min iTunes Music on My Android Vibrant Phone?

Samsung Vibrant har 4G Internett-tilgang, integrasjon med sosiale medier, 16 gigabyte (GB) datalagring og Android 2.2 mobile operativsystem. Du kan overføre iTunes-musikkbiblioteket til telefonen ved å koble enheten til datamaskinen som en USB-massel
Hvordan kan jeg sette min gamle musikk fra min gamle iPod på en ny?

Hvordan kan jeg sette min gamle musikk fra min gamle iPod på en ny?

Apple prøver å regulere alt gjennom iTunes Music Store. Dette er greit når du flytter et eksisterende musikksamlingen fra datamaskinen til en ny iPod eller iPhone, men problematisk når du ønsker å gjenopprette musikken din fra en gammel iPod som ikke
Hvordan kan jeg sette min iPhone Screen på TV-en min?

Hvordan kan jeg sette min iPhone Screen på TV-en min?

Apple Component AV-kabel kan du vise din iPhone-skjermen på TVen. Med denne funksjonen kan du bruke din iPhone for en presentasjon eller se videoer eller bilder direkte på TVen. Apple Component AV-kabel er kompatibel med de fleste nyere TV-er og alle
Hvordan kan jeg sette min musikk album på min iPod?

Hvordan kan jeg sette min musikk album på min iPod?

Takket være sin størrelse og lagringskapasitet, gir Apples iPod du muligheten til å ta med deg hele musikksamlingen med deg når du reise hvor som helst, uten å måtte bære store CD-er, eller til og med en CD-spiller. Hvis du har musikk album du ikke h
Hvordan kan jeg sette min egen musikk på min iPod?

Hvordan kan jeg sette min egen musikk på min iPod?

Putting din egen musikk på iPod er viktig for å nyte enheten. Hvis du gjør eller spille inn din egen musikk, kan du ha filer å lagre på din iPod som iTunes ikke gjenkjenner. Det er en enkel måte å løse dette problemet, men. I de fleste tilfeller kan
Hvordan kan jeg synkronisere min iPod til to biblioteker uten å miste My Other Music?

Hvordan kan jeg synkronisere min iPod til to biblioteker uten å miste My Other Music?

Med modeller fra 2 GB til 160 GB har iPod gjort det mulig å ta en enorm mengde musikk med deg. For mange mennesker, men lagringskapasitet på denne størrelsen kan bety en hel masse ubrukt plass på sine iPoder. Heldigvis ved å gjøre en rask justering t
Hvordan kan jeg sette sanger på min LG 8350 mobiltelefon fra datamaskinen?

Hvordan kan jeg sette sanger på min LG 8350 mobiltelefon fra datamaskinen?

LG VX8350 er en clamshell stil mobiltelefon som fungerer med Verizon Wireless nettverk. Musikken telefonfunksjoner spillerkontrollene, stereohøyttalere på ryggen og et microSD-kortspor for ekstra lagringsplass. Telefonens musikkfunksjoner la eierne b