Hvordan kan jeg sende min datamaskin Signal til Min LG Plasma TV?

Hvordan kan jeg sende min datamaskin Signal til Min LG Plasma TV?


LG Plasma TV-apparater er utstyrt med to typer knekt egnet for tilkobling av en PC for å overføre en datamaskin signal. Den første og enkleste å bruke er en HD Media Interface (HDMI) jack, som mottar video og lyd i en enkelt inngang. Den andre typen jack er en Video Graphics Array (VGA) jack, som bare mottar bildet. Et eget sett med lydkabler må kobles fra datamaskinen til LG for å gi lyd med en VGA-kabel. Å velge riktig kabel avhenger av ruter tilgjengelig på datamaskinen.

Bruksanvisning

Koble til med HDMI

1 Sett sekskantet plugg i den ene enden av HDMI-kabelen til HDMI "Out" port på datamaskinen tårn eller bakkant av en laptop. HDMI er vanligvis tilgjengelig på nyere maskiner.

2 Plugg den andre enden av kabelen inn i HDMI "In" port på baksiden av LG Plasma TV.

3 Slå på komponentene, og dobbeltklikk på ikonet Kontrollpanel på datamaskinen for å åpne en liste over tilkoblinger. Velg HDMI-tilkobling, og klikk "OK."

Koble til med VGA og Stereo Kabler

4 Sett VGA plugg i den ene enden av videokabelen til porten på baksiden av datamaskinen, stille opp tre rader med metall pinnene i støpselet med hullene i havnen.

5 Koble pluggen på den andre enden til VGA-porten på baksiden av LG Plasma TV.

6 Sett pluggen på Y-adapteren inn i "Line Out" jack på datamaskinen eller bruke hodetelefonutgangen på en bærbar datamaskin.

7 Koble stereokablene fra de to kontaktene på Y-adapteren til kompositt "Audio In" kontaktene på baksiden av LG Plasma TV.

8 Slå på komponentene, og dobbeltklikk på ikonet Kontrollpanel på datamaskinen. Dobbeltklikk på ikonet Skjerm og velg VGA eller "ekstern skjerm" connection og klikk "OK."