Hvordan kan jeg opp Media Ved hjelp av en Motorola i855 USB-kabel?

Hvordan kan jeg opp Media Ved hjelp av en Motorola i855 USB-kabel?


Motorola I885 mobiltelefon har en masselagringsfunksjon som gjør det mulig for brukere å koble telefonen til en datamaskin ved hjelp av en USB-kabel. Dette gir tilgang til filer lagret på micro SD-kortet. Filer kan lastes opp fra SD-kortet til datamaskinen eller lastet ned fra datamaskinen til kortet. Denne funksjonen gjør organisere lyd, video og bildefiler enkelt.

Bruksanvisning

1 Slå på telefonen og sikre micro SD-kortet er satt inn i SD-kortsporet er plassert på høyre side av telefonen.

2 Velg "Innstillinger" fra telefonens hovedmeny. Velg "Memory Card" under innstillinger. Velg "USB-tilkobling" under minnekortet. Pass på at "Reader Enabled" er valgt.

3 Koble telefonen til datamaskinen med USB-kabelen.

4 Åpne Windows Utforsker ved å høyreklikke på Windows "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen. Velg "Utforsk" fra menyen. Windows vil gjenkjenne telefonen som en lagringsenhet, og tilordne den en stasjonsbokstav. Se i den venstre ruten i Windows Explorer for en stasjon som heter "Flyttbar Media", "SD-kort" eller noe lignende. Den stasjonsbokstav i Windows redere vil avhenge av datamaskinens konfigurasjon.

5 Tilgang til mediefiler som er lagret på telefonens SD-kort ved å klikke på telefonens stasjonsbokstav i Windows Utforsker. Du kan flytte filer frem og tilbake mellom datamaskinen og telefonen ved hjelp av "dra og slipp" eller "kopier og lim". Du kan også slette uønskede filer på SD-kortet. Sørg for at filene du legger til telefonen er plassert i riktig mappe i henhold til type. Valgene er "Audio", "bilde" og "Video".

6 Koble USB-kabelen fra telefonen. For å få tilgang til filene på micro SD-kortet fra telefonen, må du deaktivere leseren. Følge prosessen beskrevet i trinn 2 og velg "Reader Deaktivert." Nå kan du få tilgang til filene du har lagt til telefonen.