Hvordan kan jeg øke drivstofføkonomi gjør på en 2000 Chevy Pickup?

En Chevy pickup lastebil kan gjøre mange ting. Det kan gå off-road og takle terreng som andre kjøretøy ikke kan. Det kan hale og taue store, tunge gjenstander eller nyttelast. Det kan til og med gjøre den kjedelige oppgaven med å drive en daglig arbeid pendle. Men, er det én ting den ikke kan gjøre oppnå samme gass kjørelengde som en liten kombi eller sedan. Likevel, det er ikke umulig å hjelpe lastebilen bli mer drivstoffeffektive. Tvert imot, det er skritt du kan ta umiddelbart til å forbedre gass kjørelengde på Chevy lastebil.

Bruksanvisning

1 Begrense vekten av 2000 Chevy pickup lastebil. Lastebilen er allerede tungt nok. Tilsetning av ekstra vekt vil plassere en større belastning på motoren og få den til å guzzle mer gass. Du kan enkelt redusere lastebilens vekt ved å fjerne deler som ikke er nødvendige til sin drift. For eksempel, hvis lastebilen har en stikk som du aldri bruker, fjerne den. Det samme gjelder for overdimensjonerte dekk, veltebøyler, trinn barer, grill vakter, bed rails, campingvogn skjell og alle andre ettermarkedet tilbehør.

2 Hale eller slep last bare når det er nødvendig. For eksempel, hvis du har en last med tømmer eller konstruksjonsmateriale i sengen, ikke dra det rundt i byen hele dagen. Losse den så snart du kan. Igjen kan vekt legge opp raskt, og bare 100 pounds vil drenere drivstoffeffektiviteten med opp til 2 prosent, ifølge statistikk utgitt av Federal Trade Commission.

3 Løsne lastebilens firehjulstrekk og bruke to-wheel drive så ofte som mulig. Hvis du har firehjulstrekk på Chevy lastebil, så vet du det kan være nyttig funksjon i dårlige kjøreforhold. Men firehjulstrekk øker også gass bruk. Ikke bruk firehjulstrekk på tørr fortau eller i alle forhold hvor to-wheel drive vil være nok.

4 Kjør Chevy pickup ansvarlig. Dårlig gass kjørelengde er kanskje ikke helt på grunn av lastebilens design. Faktisk dine kjørevaner spiller en viktig rolle i drivstoffeffektivitet. Chevy pickup ble ikke bygget for fart nedover motorveien, racing fra bremselys til stoplight eller stoppe på en femøring. En slik aggressiv kjøring, ifølge Department of Energy, kan kutte drivstofføkonomien med om lag 33 prosent.

5 Endre lastebilens motorolje. Dirty, ineffektiv olje vil føre til at motoren i din Chevy lastebil å slite, på grunn av økt friksjon og slitasje. Ren olje vil hjelpe den kjøre effektivt og bruke mindre gass. Hold luftfilteret rent. Kontroller filteret hver gang du endrer lastebilens olje. Også regelmessig overvåke lastebilens dekk, noe som gjør at de er fullt oppblåst til trykk notert på sideveggene.

Hint

  • Husk at 2000 Chevy lastebil ble ikke bygget med drivstofføkonomi i tankene. Hvis du har tilgang til en mer økonomisk bil, og du har flere ærend, velg et mer økonomisk bil.