Hvordan kan jeg nedgradere OS programvare for en Blackberry 8330 Curve?

Hvordan kan jeg nedgradere OS programvare for en Blackberry 8330 Curve?


Mesteparten av tiden du bare ønsker å oppgradere din Blackberry programvare, for å dra nytte av eventuelle nye funksjoner eller forbedringer. En gang i blant, men vil en oppgradering av operativsystemet gjør enheten funksjonen din verre, og du vil ønske å returnere enheten til en tidligere versjon. Dessverre er det ingen enkel måte å gjøre dette, så må du lure Blackberry Desktop Software til å tro at eldre programvare er virkelig den nåværende.

Bruksanvisning

1 Klikk på "Start" -knappen i nedre venstre hjørne av skjermen. Velg "Control Panel" fra menyalternativene som dukker opp.

2 Klikk på "Legg til / fjern programmer" eller "Avinstaller et program", avhengig av operativsystemversjonen. Et vindu vil komme opp med alle installerte programmer på datamaskinen. Hver annen Blackberry operativsystem programvare vil bli oppført der, og vil starte med "Blackberry Device Software ..." Høyreklikk på hver programvareversjon og velg "Avinstaller." La "Blackberry Desktop Software ..." entry alene.

3 Gå til Blackberry hjemmeside ligger i Resources og finne den programvareversjonen du vil installere. Last ned programvaren og deretter dobbeltklikker du på den for å kjøre installasjonsprogrammet. Klikk "Next" gjennom noen få skjermer for å fullføre installasjonen.

4 Last ned JL_CMDER programmet. Installasjonsstedet ligger i Resources. Pakk opp pakken og kopiere alle filene til en mappe på skrivebordet. Høyreklikk på "JL_Cmder.cmd" fil og velg "Kjør som Administrator." En svart vindu med tekst vises.

5 Trykk på mellomromstasten, og trykk "Y" hvis din Blackberry er passordbeskyttet, eller "N" hvis det ikke da. Hvis du trykker på "Y" må du skrive inn passordet ditt.

6 Koble Blackberry til datamaskinen med USB-kabelen. Trykk på "4" -knappen for å starte tørkeprosessen. Trykk "Y" for å fortsette, og deretter skrive inn ordet "blackberry". Trykk enter og enheten vil bli utslettet. Skjermen vil vise "Feil 507." Lukk vinduet for å gå ut av programmet.

7 Dobbeltklikk på Blackberry Desktop Manager-ikonet for å få opp Desktop Manager programvare. Klikk på "Application Loader" -knappen og deretter "Start" under "Legg til / fjern programmer".

8 Sjekk-merket ved siden av alle programmer som du vil installere med programvaren. Klikk "Next" for å installere eldre programvare og nedgradere din Blackberry.

Hint

  • For å nedgradere programvaren, må du tørke din Blackberry. Noe du ikke har sikkerhetskopiert vil gå tapt, så sikkerhetskopiere data før du begynner hvis du ikke ønsker å miste noe.