Hvordan kan jeg løse konflikter mellom iCal og iPod du?

Hvordan kan jeg løse konflikter mellom iCal og iPod du?


Hvis det er konflikter som overlappende hendelser mellom iPod og iCal-programmet på Macintosh-maskinen, kan du fikse dem ved å fjerne iCal fra din iPod og re-synkronisere kalenderhendelser til enheten. Som standard vil iPod kalender automatisk slå sammen sin eksisterende informasjon med noen nye eller oppdaterte opplysningene i iCal for å opprettholde den samme informasjonen på begge enhetene, i henhold til "iPod og iTunes For Dummies".

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes-programmet på datamaskinen, og koble USB-enden av iPod-kabelen inn i datamaskinens USB-port. Sett den gjenværende enden av iPod-kabelen inn i bunnen av iPod.

2 Klikk kategorien iPod i kildevinduet, ligger på venstre side av iTunes 'programvinduet, og klikk på "Kontakter" -fanen i iTunes' Preferences-vinduet.

3 Fjern merket i boksen ved siden av «Synkroniser iCal-kalendere" og klikk på "Apply" -knappen i nedre venstre hjørne av vinduet. Vent til iPod for å synkronisere, som fjerner iCal-kalendere i prosessen.

4 Sjekk "Sync iCal kalendere», og velg "Alle kalendere» eller «Markerte kalendere» i vinduet. Hvis du velger å synkronisere bestemte kalendere, merk av for kalenderne du ønsker å synkronisere til iPod.

5 Klikk på "Apply" -knappen for å slå sammen kalendere med iPod, og klikk på "Eject" -knappen nederst i iTunes-vinduet når iPod synkroniseringen er fullført.