Hvordan kan jeg laste ned sanger til iPod fra CD uten iTunes?

Hvordan kan jeg laste ned sanger til iPod fra CD uten iTunes?


iTunes er designet for å passe godt med iPod, så det er standard valg for å laste ned musikk til iPod-enheten av noen generasjon. Men hvis du kjører Linux eller foretrekker å bruke en annen musikkspiller, vil du fortsatt være i stand til å legge til musikk fra en CD til iPod. Du vil bare trenger en datamaskin med en CD-stasjon som kan gjenkjenne din iPod. Hvis iPod ble opprinnelig formatert til å jobbe med et annet operativsystem, kan du bli bedt om å formatere iPod før du bruker den med din musikkspiller.

Bruksanvisning

1 Plugg din iPod via kabelen inn i en USB 2.0-sporet direkte på datamaskinen. Hvis du bruker en svakere USB-port, kan det hende at datamaskinen ikke gjenkjenner iPod.

2 Sett CDen i diskstasjonen og hvis du blir bedt om å laste ned, trykk på "Avbryt". Dobbeltklikk på CD-ikonet på skrivebordet for å vise sangene på CD-en. Trykk "Ctrl + A" for å velge alle sangene.

3 Klikk på en av sangene, og dermed velge alle markert, og dra den til iPod-ikonet på skrivebordet eller filmappe menyen. Slipp over iPod og vente på CD-innhold for å laste ned.

4 Importer CD til datamaskinens nåværende musikkspiller hvis du ikke kan sette den direkte på din iPod. Deretter dra og slippe filer fra musikkspilleren til iPod-ikonet på skrivebordet operativsystemet.

Hint

  • Hold iPod flat mens du overfører musikk for best resultat.