Hvordan kan jeg låse opp har en Samsung T809?

Hvis du kjøpte Samsung T809 med et mobilabonnement fra operatøren din, transportøren har mest sannsynlig telefonen låst til sitt nettverk. Hvis du ønsker å bytte til en annen operatør, må du få en opplåsningskode enten fra transportøren selv eller ved å besøke en betal nettsted og kjøpe koden.

Bruksanvisning

1 Finn ut telefonens International Mobile Equipment Identity (IMEI) nummer. IMEI-nummeret er et unikt 15 eller 17 sifret kode som identifiserer en bestemt håndsett som brukes på et mobilnettverk. Du kan finne ut telefonens IMEI-nummer ved å trykke "* # 06 #" på telefonens tastatur. Skriv ned denne IMEI-nummeret.

2 Ta kontakt med din operatør på telefon og si at du ønsker en opplåsningskode for telefonen. Vanligvis analyserer transportøren enkeltsaker og vurderer om du er kvalifisert til å få koden. For eksempel kan du være kvalifisert for å få koden hvis du er på reise og ikke ønsker å betale roaming-avgifter. I andre tilfeller kan du være kvalifisert for å få koden etter en bestemt tidsperiode, for eksempel 40 eller 60 dager etter at du har kjøpt telefonen plan.There er en sjanse for at du ikke kan være i stand til å få koden fra operatøren din. I så fall kan du prøve metoden som følger.

3 Gå til en tredjeparts nettside som tilbyr koder for Samsung T809, som for eksempel låse den opp nå, GSM Liberty eller Unlocking (se Ressurser). Kjøpe låse koder gjennom disse nettstedene er en helt lovlig måte å låse opp mobiltelefonen, ifølge Unlocking.com.

4 Gi informasjon på nettstedet, inkludert navn, e-postadresse og telefonens IMEI-nummer.

5 Fortsett til neste side for å få betaling for koden via kredittkort (mellom $ 19,99 og $ 49.99, som i august 2010). De eksakte tall avhenger av nettstedet du velger og transportøren du er låst til.

6 Vent til nettstedet for å sende deg låse opp koden via e-post.

7 Tast inn koden til telefonen. Når du kjøper koden fra et nettsted, er du utstyrt med detaljerte instruksjoner om hvordan du bruker koden. Sørg for at du følger dem nøye, fordi den eksakte opplåsing Metoden varierer avhengig av transportør og nettsiden du får koden fra. For eksempel kan en nettside fortelle deg å låse opp koden ved å taste "# 7465625 638 UNLOCKCODE #", mens den andre kan fortelle deg å gå inn i dette formatet: ". UNLOCKCODE 638 00000000 00000000 #"