Hvordan kan jeg låse opp har en Honda Accord?

Hvordan kan jeg låse opp har en Honda Accord?


Honda Accord gjorde sin debut i United Stated i 1976, som en enkel, gass effektiv sedan modell som ikke tilbyr elektriske låser. På slutten av 80-tallet, Accord tilbudt en rekke kraftfulle funksjoner (inkludert elektriske låser) til kjøpere. Gjennom 90-tallet og utover, en nøkkel-fob fjernkontroll (brukes til å låse og låse opp dørene på avstand) ble tilgjengelig, en nå felles funksjon i dagens marked. Det er flere måter å låse opp din Accord, men det avhenger av hvilken modell du prøver å få tilgang.

Bruksanvisning

1 Ta bilnøkkelen og satte den i utenfor døren låsen ved dørhåndtaket. Vri nøkkelen mot høyre eller venstre (avhengig av år) for å låse opp døren - du hører et "klikk" lyd når den er låst opp, ellers vrir om nøkkelen den andre veien og teste håndtaket (løfte den for å være sikker den er låst opp).

2 Stående utenfor kjøretøyet, hvis du har en nøkkel fob, kan du låse opp dørene uten å bruke en nøkkel. Se etter en opplåsingssymbolet blant knappene på fjernkontrollen, og trykk den, bestemt, men raskt. Ved å trykke på det en gang åpner førersiden dør, trykke den to ganger låser opp alle dørene (inkludert Bakluke, hvis montert).

3 Sitter inne i bilen, kan du låse opp dørene på flere måter. Hvis Accord er utstyrt med eldre dørlåser, kan du trekke lock-bryteren oppover for å låse opp noen av de fire dørene individuelt (som ligger på toppen av døren ved vinduet til høyre). Noen Accord modeller har låsen rett under dørhåndtaket, i så fall, vil du skyver låsen til høyre for å åpne låsen for hver enkelt dør.

4 Sitter inne i bilen, hvis Accord har ikke de eldre, manuelle låser, da har du en makt-lock funksjon som låser og låser opp dørene. Ved døren håndtaket, men ikke en del av døren håndtak, er det en knapp som viser en lås, en i den låste stilling, og en i ulåst stilling. Tapp den øvre del av knappen (som viser et bilde av frigitt lås) for å låse alle dører på en gang.