Hvordan kan jeg konvertere en stereo platespiller trenger til USB?

Hvordan kan jeg konvertere en stereo platespiller trenger til USB?


Selv om CD-er har vært tilgjengelig siden 1980-tallet, mange mennesker har fortsatt LP plater i sine samlinger. Nylig har en rekke USB platespillere kommet på markedet for å hjelpe LP eiere konvertere sine analoge musikk til digitale formater. Hvis du har en vanlig platespiller, men du kan også koble den til datamaskinen via USB. Faktisk, hvis platespilleren er av høyere kvalitet enn de alt-i-ett USB-platespiller løsninger, vil du også nyte bedre lydkvalitet.

Bruksanvisning

1 Ved hjelp av et par analoge stereo signalkabler, koble venstre og høyre lydutganger på platespilleren til venstre og høyre lydinngang på stereo phono forforsterker. Kontaktene på komponentene vil typisk være merket "L" og "R", og vil ofte også fargekodet, med riktig terminal farget rød. Forforsterkeren er nødvendig fordi turntable utganger er betydelig lavere enn de fra tradisjonelle linjenivå enheter, for eksempel båndopptakere, CD-spiller og DVD-spiller.

2 Sett venstre og høyre plugger, vanligvis hvite og røde, for ditt 3,5 millimeter-til-dobbel phono plugg "line-in" ledningen til venstre og høyre utgangskontaktene på en phono forforsterker. Koble 3,5 mm miniplugg på den andre enden inn i inngangen på USB-lydkort. Selv om jack betegnelse kan variere fra enhet til enhet, vil det mest sannsynlig være merket enten "audio-in" eller "line-in".

3 Installer programvaren for Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 eller andre USB-lydkort enhet ved å plassere den medfølgende CD-ROM i harddisken og den får kjøre. Når du blir bedt av programvaren (eller, hvis programvaren ikke spørre deg, når prosessen er ferdig) koble lydkortet USB-kabelen inn i en tom USB-port på datamaskinen.

4 Installer lyd redigering og opptak programvare på datamaskinen din hvis du ikke allerede har gjort det. Det finnes en rekke ulike alternativer; tre eksempler er Audacity Audio Editor, som er freeware, Goldwave, som er shareware, og Pro Tools, som er en kommersiell pakke (se referanser). I de tilfellene av de to første, må du besøke deres nettsider, klikker du på koblingen for nedlasting, laste ned kjørbar installasjonsprogrammet, og kjør installasjonsprogrammet. Du må kjøpe Pro Tools, på den annen side, fra en forhandler.