Hvordan kan jeg konvertere en 350 Small Block Fra forgasser trenger å drivstoff injiseres?

Hvordan kan jeg konvertere en 350 Small Block Fra forgasser trenger å drivstoff injiseres?


Introdusert i 1955, den første 265 kubikk tomme liten blokk var en åpenbaring i form av ytelse og design. Selv ikke spesielt imponerende etter dagens standarder, den første lille blokkens 162 hestekrefter var ganske imponerende for tiden. Den lille blokk allsidige naturen raskt gjort det en elskling blant markedet produsenter, som kjørte Chevrolet å produsere enda mer kraftfulle og sofistikerte varianter. Faktisk, noen av de beste oppgraderingene kommer i form av fabrikk konstruert Throttle Body Injection (TBI) pakker fra GM selv.

Bruksanvisning

1 Fjern fabrikken forgasser inntak manifold og installere TBI manifold. Fabrikken GM TBI manifold er en direkte bolt-on erstatning for nesten alle topplokk, men du kan vurdere å installere en ettermarkedet aluminium manifold for noen ekstra effekt. Spjeldhus er egentlig en erstatning forgasseren, så det bolter på plass akkurat som carb kom av.

2 Bytt ut lager drivstoffpumpe med en en vane-type, 12 psi TBI bensinpumpen. Du trenger ikke å bruke en in-tank bensinpumpe som noen TBI-utstyrte biler gjorde; en standard in-line elektrisk drivstoffpumpe vil være nok. Husk bare å installere et pre-filter før pumpen for å holde støv og rust ut av pumpemekanismen.

3 Route de nye drivstoffslanger fra bensinpumpen, langs chassis 'ramme-skinner og inn i drivstoff-inngangen på spjeldhus. GM selger gummilinjert drivstoff-line klemmer til montere linjene til kabinettet, men du bør være i stand til å berge de klipp fra donor bilen. De installere bare inn i rammen-skinnene med selvgjengstålskruer. Installer en 1987 Chevrolet C10 drivstoffnivå senderenheten i drivstofftanken i stedet for aksjesenderenheten; den inneholder allerede drivstoff-retur montering og er kalibrert for å arbeide med TBI.

4 Fjern lager, ikke-elektroniske distributør og erstatte den med den elektroniske distributør fra donor bilen eller noen andre ikke-Vortec, bensininnsprøytning liten blokk. Du kan konvertere den opprinnelige distributør, men en god fabrikk distributør med riktig fire-pinners kontakt og innvendige bør ikke kjøre deg mer enn $ 100 fra en wrecking verftet eller $ 250 helt nye.

5 Installer datamaskinen inne på innsiden av bilens brannmur med selvgjengstålskruer. Bor et hull i brannmuren for kabling.

6 Installer kjøretøyets hastighet sensor (VSS), som skruer in-line mellom speedometer kabelen og overføring. VSS er egentlig en avskjæringsjager sensor som teller speedometer kabel omdreininger for å fortelle datamaskinen hvor fort bilen kjører. Du må kanskje bruke en annen speedometer kabel fra VSS til overføring og en tilpasset fabrikkert braketten hvis overføring travers mangler klar krever å skru VSS direkte til overføring saken.

7 Fjern passasjersiden motorblokk tappepluggen og skru knock sensor i stedet. Installer oksygen (O2) sensor i eksosrøret rett forbi eksosmanifolden. Dette vil typisk omfatte boring av et hull i rørledningen, sveising av en propp (stor mutter) til røret over hullet og skru O2 sensor på plass. Plugg MAP sensoren inn i innsugningsmanifolden.

8 Installer ettermarkedet ledningsnettet som per dine sele kit instruksjoner. Det kan faktisk være den enkleste delen av hele installere hvis du bruker en ettermarkedet sele og sikringsblokk laget for akkurat dette formålet. Disse pakkene kommer med detaljerte veibeskrivelser og de rette kontaktene for å gjøre dette systemet en ekte plug-and-play.