Hvordan kan jeg kontrollere eksosvarme gjør på en 2007 Softail?

Begrepet "Softail" er et registrert varemerke for Harley-Davidson motorsykler. Alle Harley-Davidson Softail-modeller har en bakre svingarm som benytter skjulte sjokk å redusere vibrasjoner fra veien. Modellene har V-Twin motor som avgir mye varme gjennom eksosrørene. Varmen er forårsaket av eksplosjonen inne i forbrenningskammeret. Du kan styre varmen, kommer fra rørene, med eksosrør isolerende wrap. Denne linjen i forsvaret holder varmen fra rørene fra brenn deg mens du rir.

Bruksanvisning

1 Bruk en fastnøkkel til å fjerne de to skruene som fester fremre eksosrøret i front topplokk. Bruk en fastnøkkel til å fjerne de to skruene som fester bakre eksosrøret bakover topplokk.

2 Følg rør fra topplokk til du finner de oksygen sensorer. Den eksakte monteringssted vil variere, avhengig av modell av Softail og type rør installert. Fjern lambdasonder fra rørene med en skiftenøkkel. Fortsett å følge rørene til du finner braketten som fester eksosrøret til motorsykkelen rammen. Bruk en standard skiftenøkkel eller en umbraconøkkel for å fjerne feste for eksosrørene. Hvert rør har en pakning som befinner seg mellom enden av røret og topplokket.

3 Rengjør eksosrør med en våt klut, for å fjerne skitt. Tørk dem av med et håndkle. Fanget skitt mellom røret og sjal kan føre til fukt bygge opp, eventuelt forårsaker røret for å råtne.

4 Plasser en raknet rull med eksos wrap i en ren bøtte med vann. Fjern wrap fra vannet. Rull eksos wrap opp igjen. Dette gjør det lettere å rulle sjal rundt røret.

5 Plasser den ene enden av den brytes ved enden av utløps, hvor den møter topplokket. Fullføre flere brytes rundt røret. Overlappe hverandre wrap med 50 prosent. Etter to eller tre wraps, sikre bandet klemmen over enden av emballasjen og skru den med en skrutrekker. Dette sikrer innpakning til røret. Fortsett å vikle røret, overlappende med 50 prosent, før du dekker ca ½ av røret.

6 Skjær av overflødig wrap med en skarp tapetkniv. Plasser et band klemme over enden av wrap. Stram den på plass, med en skrutrekker.

7 Plasser eksosrøret så det våte wrap kan tørke i 24 timer.

8 Gjenta prosessen med den andre rør, og la det tørke i 24 timer. Monter rørene tilbake på Softail.

Hint

  • Skjær rundt portene på oksygen sensorer med verktøyet kniv, slik at du kan montere sensorene tilbake på plass.