Hvordan kan jeg justere kalibrerings for EMF Auras i et Polaroid-kamera?

Hvordan kan jeg justere kalibrerings for EMF Auras i et Polaroid-kamera?


Kalibrere Polaroid-kameraet er det samme som å justere eksponeringen. Eksponeringen er direkte relatert til din lukkertid. Jo høyere du setter din lukkertid, jo mer lys du la inn i kameraet. For å plukke opp elektromagnetiske felt eller EMF auraer, vil du ønsker å justere lukkerhastigheten til en høy innstilling. Jo mer lys som slippes inn i kameraet, jo mer sannsynlig er det å se selv de svakeste auraer.

Bruksanvisning

1 Finn din eksponeringsinnstilling. Avhengig av Polaroid-modellen, vil justeringen innstillingen enten være en knott eller en bryter. Det vil være en indikator under knotten eller bryteren. Denne indikatoren vil være fargekodet, og bør gå i orden, hvit, grå og svart. Hvit representerer eksponeringstiden. Enten slå på bryteren eller skyve bryteren for å flytte mellom alternativene.

2 Start med den hvite omgivelser. Ofte spøkelse jegere bruker denne typen innstilling for å prøve og finne auraer på steder som mørke kjellere eller tungt skogkledde områder som mangler naturlig lys. Jo mørkere området du er ins, jo lettere blir den innstillingen bør være slik at den fanger opp eventuelle EMF auraer som kan være til stede. For lettere områder, som for eksempel godt opplyst hjem, gå til en mørkere innstilling som grå eller svart.

3 Ta bilder med alle innstillingene til å sammenligne forskjellene. Du må kanskje justere innstillingen mer enn én gang, avhengig av miljøfaktorer som naturlig lys. Vær oppmerksom på forskjellen som naturlig versus kunstig lys har på bildene. Avhengig av modell av Polaroid-kamera, må du kanskje justere avstanden mellom deg og EMF auraer som du prøver å fange på film.

4 Forsøk Kirlian fotografering metoden. Den Kirlian fotografering metoden bruker en generator for å overføre strøm til kameraet som det tar bildet. Tilhengerne av metoden tro at du kan se auraer med denne typen teknologi. Hook generatoren opp til kameraet ved å koble generatoren inn i bunnen av instant filmholderen / kamera combo. Den Kirlian metoden er bare nyttig når du bruker Kirlian Aura kamera, som er et Polaroid kamera som har blitt endret for generator bruk.