Hvordan kan jeg Hevert drivstoff fra bilen min?

Hvordan kan jeg Hevert drivstoff fra bilen min?


Du kan enkelt sug drivstoff fra drivstofftanken til bilen din ved å sette inn en slange med tilstrekkelig lengde i tanken og suger drivstoff inn i slangen. Hvis man deretter plassere enden av slangen inn i en beholder som er tilstrekkelig lav, vil tyngdekraften sørge for at brenselet vil strømme inn i beholderen. Det største potensielle problemet er å få en munnfull av drivstoff mens du prøver å suge den inn i slangen. Dette kan lett unngås ved å benytte den riktige teknikk og en tilstrekkelig lang slange.

Bruksanvisning

1 Åpne lokket på bensintanken på bilen og sett slangen inn i tanken. Skyv den så langt ned som mulig. Plasser en tom gassbeholder på bakken ved siden av bilen. Hold den klare røret slik at den gjør en hel sløyfe i luften før den andre enden strekker seg ned mot beholderen på bakken. Grunnen til at du bør få en seks fot tube er å sikre at du kan gjøre en slik løkke og fremdeles ha nok rør for å forlenge ned til gassbeholder under.

2 Suge på røret for å trekke brennstoffet opp gjennom røret. Trekk luft i svært sakte og jevnt. Siden du har en klar slange, kan du se drivstoff kommer opp og fylle røret. La brennstoffet fyller sløyfeparti av røret. Brenselet som legger seg i nedre halvdel av loopen vil sikre at væsken vil bo i slangen, selv om du ikke klarer å bruke suge til alle tider. Som et resultat, vil du ikke å suge opp med stor kraft og ende opp med drivstoff i munnen.

3 Slutte å suge når drivstoffet er fullstendig fylt looping parti av røret og reist noen få inches utover det. For å sikre at så lite av drivstoff reiser ned igjen som mulig, umiddelbart lukke enden av røret med tommelen når du tar den ut av munnen din. Hvis du ikke kunne tid det riktig, og mer enn en tomme eller så av drivstoff gikk tilbake inn i gasstanken, plassere røret i munnen og suge igjen til du kommer tidligere nivå i røret.

4 Plasser tuppen av røret inn i beholderen, samtidig lukking slutten med tommelen. Fjern tommelen og la drivstoffstrømmen inn i beholderen. Når den ønskede grad av brennstoff har strømmet inn i beholderen, begynne å trekke røret ut av kjøretøyet. For å sikre at den siste bit av brennstoff i røret munner ut i beholderen i motsetning til å søle på gulvet, rette røret (angre loop) og løfter opp den enden som tidligere var inne i kjøretøyets gass tank. La alt drivstoff tømmes i beholderen.

Husk at drivstoff vil fortsette å strømme for noen flere sekunder etter at du trekker den ene enden av røret ut av kjøretøyet. Så observere beholderen og begynner å trekke røret ut av bilen litt før du kommer til ønsket drivstoffnivået i beholderen.

Hint

  • For å unngå en ulykke, ikke røyker eller bruker en mobiltelefon mens utføre denne operasjonen.
  • For å unngå forurensende drivstoff i bilens tank, bruke en ren slange.