Hvordan kan jeg forbedre Shifting på en 1995 GMC Pickup du?

Hvordan kan jeg forbedre Shifting på en 1995 GMC Pickup du?


Forbedring av skiftende på en 1995 GMC pickup kan hjelpe deg i akselererende, tauing, og hauling store belastninger. Hvordan du planlegger å bruke din pickup, daglige kjørebehov, og budsjettet vil avgjøre hvilke metoder du bruker til å forbedre din giring. Den 4L80-E girkasse installert i 1995 GMC lastebiler har flere fordeler, inkludert overdrive og elektronisk kontroll innebygd, slik at overgangen til en bedre skiftende mønster er en ganske enkel en.

Bruksanvisning

1 Tappe girolje og inspisere den. Med din lastebil på ramper eller jack stands, fjern overføring tappepluggen, og drenere væske inn i en renne pannen. Pass på at væsken ser rødt og klart, ikke brun eller misfarget. Smell væsken, og sørge for at det ikke lukter brent.

2 Ved hjelp av en skralle og den passende stikkontakt, fjerne overføring pan, og deretter overføring filteret. Inspiser filter for rusk, spesielt metallspon. Tilstedeværelsen av disse indikerer en overføring problem som vil kreve det skulle bli tømt og inspisert av en profesjonell. Hvis filteret er ikke uvanlig skitten, og det er ingen metall tilstede, fortsette med forbedringer.

3 Når filteret er ute, vil du se ventilhuset (se ovenfor). Ved hjelp av passende stikkontakt, fjerner ventillegemet. Ved hjelp av ventilhuset kit du har valgt, må du bytte lager komponenter med de som finnes i settet. Følg instruksjonene nøye slik at fjærene ikke blir blandet sammen. Dette vil medføre at giring.

4 Monter ventilhuset i sin opprinnelige plassering. Sett filteret og overføring pannen. Bruk en ny pakning med overføring pannen. Bytt tappepluggen, ved hjelp av en ny plugg pakning. Ikke stram pluggen, som det vil lett fjerne.

5 Fyll på ny girolje. For å forbedre din skiftende kvalitet enda mer, bør du vurdere å bruke syntetisk eller spesialblandet væske konstruert for tunge applikasjoner. Kjør lastebil i noen minutter, og deretter sjekke oljenivået. Juster væskenivået til den er innenfor det normale driftsområdet som er angitt på overføring peilepinnen.