Hvordan kan jeg forbedre gass kjørelengde på en 1993 Ford F-150 gjør?

Hvordan kan jeg forbedre gass kjørelengde på en 1993 Ford F-150 gjør?


1993 Ford F-150 er tilgjengelig i fire forskjellige motorstørrelser. EPA-slått drivstofforbruk på denne bilen i en ny tilstand er ca 15 miles per gallon i byen og 18 til 20mpg på motorveien. Drivstofføkonomi rangeringer er utformet som retningslinjer for sammenlignende forskning av biler av samme årsmodell. Faktisk drivstofføkonomi er avhengig av kjørevaner, miljøforhold, vedlikehold oppmerksomhet og ettermarkedet tillegg, noe som kan redusere eller øke kjørelengde.

Bruksanvisning

Juster kjørevaner

1 Vær oppmerksom på hvordan du kjører. Aggressiv kjøring kan redusere drivstofforbruket med 5% til 33%, ifølge US Department of Energy. Modererende akselerasjon fra full stopp, og bor innenfor fartsgrensene, vil vesentlig forbedre kjørelengde. Akselerer på mindre enn full gass lar motoren opphold ved lavere turtall mens du kommer til marsjfart, redusere mengden av drivstofforbruket.

2 Overvåke hvor mye vekt er i bilen før du kjører. Fjerning av ikke-essensielle elementer kan forbedre kjørelengde med så mye som 2% for hver 100 pounds fjernet. Holde lastebil seng klar av materialer som ikke trengs vil bidra til å øke kjørelengde.

3 Redusere overdreven tomgang. Når F-150 går på tomgang den oppnår 0mpg. Tomgang selv for et par minutter for å holde lastebilens klimaanlegg på vil føre til en generell nedgang i kjørelengde.

4 Unngå firehjulstrekk, med mindre det er nødvendig. Når du bruker lastebil i firehjulstrekk, er mer drivstoff.

5 Hold ut av hjulsporene ved kjøring i regn. Små hjulspor i veien samle regnvann raskere. Stadig kjører gjennom dypere vann øker luftmotstand og gjør lastebilen jobbe hardere for å opprettholde hastigheten.

F-150 Vedlikehold

6 Hold dekk fylt til maksimal anbefalt press for å redusere dra på bilen når du kjører.

7 Bytt ut motor, girkasse, girkasse og differensial væsker med høy kvalitet helsyntetiske væsker. Den reduserte friksjonen i komponenter betyr at bilens motor trenger ikke å jobbe så hardt for å oppnå eller opprettholde en ønsket hastighet. Erstatte væske i henhold til vedlikeholdsplanen for optimale resultater.

8 Sjekk kjørelengde på bilen for å se om det er på tide å bytte drivstoff injektor. Injektorer mister ytelse etter ca 90 000 miles. Nye sprøyte vil gjenopprette tapt makt og øke drivstofføkonomi på grunn av en mer effektiv forbrenning.

9 Kontroller og erstatte tennplugger når det trengs. Tennplugger krever en viss avstand mellom metall bakken og midtelektroden og vil ha en dårligere ytelse over tid som midtelektroden brenner bort. Bytte eller gjenopprette riktig gap avstanden vil bidra til å sikre tennpluggen er å skyte på riktig måte.

ytelses~~POS=TRUNC modifikasjoner

10 Fjern unødvendig ettermarkedet tillegg, som kan rane drivstoffeffektivitet. Bug deflektorer, trinn rails og vindus vakter all øke drag. Fjerning av disse elementene vil øke drivstofføkonomi.

11 Installer kald luft inntak (CAI) kits (CAI). Disse kan øke ytelsen og kraften av kjøretøyet.

12 Endre eksosanlegg for å øke effektiviteten av kjøretøyet. En ettermarkedet eksos designet for å øke ytelsen kan også øke hestekrefter generert av F-150. Ytelsesforbedringer kan føre til kjørelengde gevinster.

1. 3 Installer en forestilling melodi. Profesjonelle tunere vil få tilgang til bilens kjørecomputer med et spesialisert program, for eksempel HP-tunere eller EFI Live og foreta justeringer til drivstoff luftforhold, skift mønstre, skiftet poeng og andre alternativer enn det som kan påvirke ytelsen. Ettermarkedet håndholdte enheter som diablo, superchips og hyper tillate tilpassede låtene skal lastes på 1993 F-150. Med en riktig installert melodi, kan kjørelengde øke.

Hint

  • Hold bakluken opp. Ytelsestester på Lockheed har vist dra er lavere i en tom seng hvis bakluken er opp. I tillegg er F-150 mer strukturelt lyd med bakluken opp i en låst posisjon.