Hvordan kan jeg forbedre drivstofføkonomien gjør på en Ford 6,0 ​​Diesel Truck?

Hvordan kan jeg forbedre drivstofføkonomien gjør på en Ford 6,0 ​​Diesel Truck?


Hvis du kjører en Ford pickup drevet av en 6,0 diesel motor, så vet du allerede kjøretøyet har visse fordeler og ulemper. For eksempel, med en heavy-duty, diesel pickup, kan du dra og slep laster som andre lastebiler rett og slett ikke kunne håndtere. På den annen side, på grunn av lastebilens størrelse og makt, er du ikke kommer til å oppnå den samme drivstofføkonomi som en bil eller kompakt lastebil. Likevel, det er visse ting du kan gjøre for å aktivt øke diesel er miles per gallon.

Bruksanvisning

1 Skift olje du bruker i din Fords 6.0. Bytt motorolje over til en premium syntetisk. Du vil også være lurt å få bytte til syntetisk eller høy kvalitet olje i lastebilens overføre saken og differensial. Ifølge en test utført av Truck World på en 2004 Ford F-250 er utstyrt med en 6,0 dieselmotor, overgangen til kvalitet syntetisk og høy kvalitet oljer / væsker bedre gass kjørelengde med 11 prosent.

2 Bytt ut din Ford lastebilens standard luftinntak og filter for en prestasjonsbasert inntak og filter. Den resultatbaserte inntak systemet vil tillate 6,0 til å ta inn mer luft. Denne økningen i kvalitet luft vil forbedre lastebilens hestekrefter og drivstoffeffektivitet. Ytelse inntak kits kan kjøpes på mange automotive butikker eller nettbutikker.

3 Installer en diesel ytelse / effektmodul spesielt designet for Fords 6,0 dieselmotor. En strømmodul vil i utgangspunktet omprogrammere motorens elektroniske kontrollsystem, noe som gjør at motoren kjøre mer effektivt. Med forbedring i effektivitet, bør du legge merke til en liten økning i hestekrefter og drivstofføkonomi.

4 Utstyre din Ford pickup med en komplett prestasjonsbasert eksosanlegg. Aksjen system som opprinnelig ble installert på din diesel lastebil er smalere / restriktive enn en forestilling eksos. Dette betyr mer arbeid for motoren når det gjelder å utvise eksosen. De rettere, bredere eksosrør vil gjøre dieselmotor jobb enklere, og dermed forbedre drivstoffeffektivitet.

5 Betjene diesel pickup lastebil i hastigheter under 60 km / h for økt drivstofføkonomi. En diesel lastebil var ikke ment eller utformet for høye hastigheter. Dens vekt og kropp stil make reiser ved høye hastigheter svært ineffektive. Dermed når du tvinge bilen til å gå utover 60 miles per time, sikrer du at din drivstoff kjørelengde vil lide.