Hvordan kan jeg forbedre drivstoff kjørelengde på 2004 Ford F-150 gjør?

Hvordan kan jeg forbedre drivstoff kjørelengde på 2004 Ford F-150 gjør?


Hvis du kjører en 2004 Ford F-150, du allerede vet at gass kjørelengde er ikke en av dine lastebil sterke vester. Som andre sammenlign pickups, er den populære F-150 produsert for å understreke makt, nyttelast og off-road evne. Ingen av disse egenskapene bidrar til økt drivstofføkonomi. I 2004 varierte den F-150 drivstofføkonomi avhengig av motortype, transmisjon, og hvis det var utstyrt med to- eller firehjulstrekk. Vanligvis lastebilen i gjennomsnitt i lav-tenåringer i byen og midten til high-tenåringer på motorveien. Du kan imidlertid ta skritt for å maksimere F-150 er drivstoffeffektivitet.

Bruksanvisning

1 Fjerne eller redusere mengden av ettermarkedet tilbehør som er installert på din F-150. Selv om disse tilbehør tjene til å tilpasse din lastebil, de også øke vekten og ytterligere komplisere sine aerodynamikk. Unngå store, off-road dekk, nerf barer, lift kits, store tilbehørs lys og alt annet som legger unødvendige pounds til din lastebil eller blokkerer jevn flyt av luft rundt seg.

2 Kjør F-150 som en lastebil er ment å bli drevet. Din lastebil er ikke en sportsbil eller en gjennomsnittlig sedan. Unngå Jackrabbit starter, fart og last minute-bremsing. Høye hastigheter, plutselig stopper og mose gasspedalen redusere lastebilens drivstoffeffektivitet. Ifølge Federal Trade Commission, kan du forbedre din lastebil gass kjørelengde med opptil fem prosent hvis du bare kutte ned på disse aggressive kjørevaner. Kjør jevnt og på et moderat hastighet for å redusere drivstofforbruket.

3 Losse lasten fra F-150 så snart som mulig og unngå å hale lasten unødvendig. Enten lasten er i form av verktøy, byggevarer eller sportsutstyr, vil den ekstra vekten kuttet i lastebilens drivstoffeffektivitet.

4 Planlegg rutene nøye når du bruker F-150. Hills og stop-and-go-trafikk bidra til færre miles per gallon. Unngå dem hvis mulig. Når det er mulig, kombinere ærend inn en tur.

5 Husk å utføre vedlikehold på 2004 Ford F-150. Dette innebærer oljeskift regelmessig - minst hver 5000 miles. Hvis du bruker trucken for tungt arbeid, for eksempel hauling eller tauing, prøv å endre olje hver 3000 miles. Hold lastebil luftfilter rent eller erstatte den med jevne mellomrom - omtrent hver 10.000 miles. Den lastebildekkene må kontrolleres jevnlig for å sikre at de er fullt oppblåst. Under-oppblåst dekk kan redusere kjørelengde med opptil 10 prosent. En godt vedlikeholdt lastebil oppnår bedre gass kjørelengde.