Hvordan kan jeg feilsøker justeringer for direkte TV?

Hvordan kan jeg feilsøker justeringer for direkte TV?


DirecTV parabolantenne krever sine koaksial og komposittkabler for å være skikkelig på plass for å aktivere bruk av det digitale signalet meter, noe som er en måler som registrerer justeringene du gjør i din parabol og gi deg råd om hvordan du kan gjøre ytterligere endringer for å sikre en optimal satellittsignal. Selv en nybegynner på satellitt installasjon kan utnytte denne måleren for å gjøre DirecTV oppvask justeringer uten dyre hjelp av en profesjonell.

Bruksanvisning

1 Sørg for koaksialkabelen som fulgte med DirecTV systemet er riktig satt inn i parabolantenne. Koble den ene enden inn i "ANT OUT" -porten på baksiden av fatet mast, så føre kabelen inne til der TV og satellitt-mottaker er satt opp.

2 Kontroller at den andre enden av koaksialkabelen er koblet til "ANT IN" port på baksiden av satellitt-mottaker boks. Du vil ikke være i stand til å måle hva justeringer må gjøres til DirecTV tallerken med mindre denne kabelen er riktig koblet til begge enhetene.

3 Sjekk komposittkabel. Denne kabelen kobler satellittmottakeren til TV. Du må også koble denne kabelen på riktig måte for å gjøre justeringer kompetent. Hver ende av komposittkabel har et sett med plugger som er rød, gul og hvit i fargen (to av hver type plugg). Ett sett må være koblet inn mottakerens kompositt-porter, mens den andre må være koblet til fjernsynets kompositt porter. Sørg for at de hvite pluggene er i hvite porter, rød i rødt, og så videre. Ikke bland fargene.

4 Slå på TV og la mottakeren flere minutter å laste menyen. Menyen vises på TV-skjermen når oppstart er fullført. Velg "Digital Meter" fra menyen ved hjelp av fjernkontrollen.

5 Gå tilbake til DirecTV parabolantenne. Ha en assistent inne å overvåke måleren skjermen som du gjør justeringer til parabolen.

6 Alter heving av parabolantenne. Høyden er up-to-ned retningen på parabolen. Gjør liten høydejustering noen få sekunder, og mellom hver endring gi måleren skjermen en sjanse til å oppdatere. Det vil måle endringene du har gjort og oppdaterer for å gi informasjon om hvor nær fatet for tiden er til å peke til de riktige koordinatene. Bruke apparatet som en guide som du fortsetter med endringer, stram mutteren som holder elevasjonsvinkel tettsittende.

7 Alter azimuth av parabolantenne. Den azimuth er venstre-til-høyre retningen på parabolen. Foreta en justering med noen få sekunder og igjen vente på måleren for å gi oppdateringer på din fremgang som du gjorde mens du justerer høyden. Fortsette å gjøre parabolen justeringer før måleren indikerer at du har pekt satellitten til de riktige koordinatene.