Hvordan kan jeg få min T-Mobile Wing Passord tilbake?

T-Mobile Wing er en smarttelefon produsert av HTC som er utstyrt med Wi-Fi og Bluetooth evner, i tillegg til en musikkspiller, Windows Mobile operativsystem, og mange andre funksjoner. For å unngå muligheten for at noen får tilgang til enheten, en spesiell personlig identifikasjonsnummer (PIN) følger telefonen. Du vil bli bedt om å endre den opprinnelige koden ved bruk. Hvis du glemmer passordet du har valgt, vil du få tre forsøk på å taste riktig kode; etter det må du ta kontakt med T-Mobile å få en opplåsingskode (PUK) for å tilbakestille telefonens passord.

Bruksanvisning

1 Kontakt T-Mobile kundeservice avdeling på 1-800-866-2453. Følg bedt om å snakke med en representant.

2 Bekreft T-Mobile-konto. Informer representant at du har brukt opp alle passordforsøk på T-Mobile Wing og trenger å hente en PUK-kode.

3 La representant for å generere koden for enheten. Skriv inn koden ned når du blir bedt om å gjøre det og koble samtalen.

4 Hent din T-Mobile Wing og trykker på en tast. Enheten vil be deg om å taste inn PUK-koden hvis du allerede brukt opp alle tre PIN-kode forsøk.

5 Tast inn PUK. Vent til enheten for å be deg om å nullstille passordet ditt.

6 Tast inn PIN-koden som du ønsker å bruke for å få tilgang til telefonen i de aktuelle feltene. Trykk "OK" og vent til enheten for å låse opp.

Hint

  • Skriv deg PIN-koden ned og lagre den på et trygt sted for å unngå misplacing informasjonen.