Hvordan kan jeg få min iTunes Music Library på Min telefon?

Apples iTunes-programvare gjør det mulig for synkronisering av medieinnhold som musikk, musikalske spillelister og videoer til mobile enheter som iPhone. Mens iPhone er opprinnelig støttet av iTunes som en del av Apples enhet lineup, andre smarttelefoner spesielt unntatt. Men med noen tredjeparts programvare, hvilken som helst telefon i stand til å legge inn en USB-masselagringsmodus kan synkroniseres med iTunes.

Bruksanvisning

Ved hjelp av iTunes Direkte (iPhone)

1 Koble iPhone til datamaskinen med USB-kabelen; kjører iTunes.

2 Velg iPhone fra "Devices" -liste, og konfigurere synkroniseringsinnstillingene ved hjelp av innstillingspanelene.

3 Klikk på "Apply" i nedre høyre hjørne av skjermen for å bruke innstillingene.

4 IPhone vil automatisk synkroniseres med iTunes-biblioteket hver gang du kobler den til datamaskinen, forutsatt at du har konfigurert innstillingene for automatisk synkronisering. Ellers må du velge iPhone i sidepanelet, og klikk "Sync" i nederste høyre hjørne av vinduet for å synkronisere iTunes med telefonen.

Salling Media Sync

5 Last ned og installer Salling Media Sync (salling.com) for din PC eller Mac. Vær oppmerksom på at PC-brukere har muligheten til en gratis versjon eller en Premium-versjon for en symbolsk sum, mens Mac-brukere har muligheten til enten å bruke en begrenset gratis prøveversjon eller kjøpe fullversjonen.

6 Konfigurere telefonen for å angi USB Mass Storage-modus når den er koblet til datamaskinen, koble telefonen via USB-ledningen. Fremgangsmåten for å sette telefonen i USB-modus er forskjellig fra en telefon til den neste, så ta kontakt med manuell for spesifikke instruksjoner.

7 Klikk på fanen "Music" når Salling Media Sync lanserer. Med mindre konfigurert til å gjøre noe annet, bør det starte automatisk når du kobler telefonen. Konfigurer iTunes-innstillingene til å inkludere hva du vil synkroniseres til telefonen.

8 Klikk på "Podcasts" og "Bilder" tabs; konfigurere dem også.

9 Klikk på "Sync" nederst i vinduet for å begynne å synkronisere iTunes-biblioteket til telefonen.

Sette opp iTunes Agent (PC)

10 Last ned og installer iTunes Agent (ita.sourceforge.net). Etter installasjon, vil den kjøre i systemstatusfeltet og overvåke iTunes.

11 Konfigurere telefonen for å angi USB Mass Storage-modus når den er koblet til datamaskinen, koble telefonen via USB-ledningen. Fremgangsmåten for å sette telefonen i USB-modus er forskjellig fra en telefon til den neste, så ta kontakt med manuell for spesifikke instruksjoner.

12 Lag en mappe i telefonens direkte kalt "Music" hvis man ikke allerede eksisterer. Høyreklikk på iTunes Agent-ikonet i systemstatusfeltet, og klikk på "Preferences".

1. 3 Klikk på "Ny" og gi den nye enheten profilen et navn for å tilsvare telefonen. Pass på å ikke endre standardinnstillingene når du gjør det; forlate synkronisere mønster satt til "iTunes."

14 Klikk på "Velg" -knappen og velg "Music" -mappen på telefonen. Klikk på "Create" -knappen og velg musikkmappen igjen, etterfulgt av "Lagre" og "Close".

Synkronisere med iTunes Agent (PC)

15 Start iTunes med iTunes Agent fortsatt kjøre i systemstatusfeltet; finne oppføringen i spillelisten mappe merket som "Mine enheter."

16 Dra og slipp sanger eller andre medier du ønsker å synkronisere fra iTunes-biblioteket til spillelisten.

17 Høyreklikk på iTunes Agent-ikonet i systemstatusfeltet; velg "Synkroniser enheter" for å begynne å synkronisere iTunes til telefonen.

iTuneMyWalkman (Mac)

18 Konfigurere telefonen for å angi USB Mass Storage-modus når den er koblet til datamaskinen. Koble telefonen via USB-ledningen. Fremgangsmåten for å sette telefonen i USB-modus er forskjellig fra en telefon til den neste, så ta kontakt med manuell for spesifikke instruksjoner.

19 Last ned, installere og starte iTuneMyWalkman (ilari.schenin.fidisk.fi); klikk på "General". Velg "Rediger innstillinger".

20 Klikk på "Endre" og bla gjennom menyen til den tilkoblede telefonen. Hvis man ikke allerede finnes, oppretter en mappe kalt "MP3" på telefonen din og åpne den ,; lage en mappe inne i "MP3" mappe med navnet på spillelisten du synkroniserer fra iTunes.

21 Klikk på "Spillelister" mens de fortsatt i "Rediger innstillinger" og sjekk "Synkroniser musikk». Deretter velger du "Fra utvalgte spillelister" og velg spillelisten du ønsker å synkronisere.

22 Velg "mapper" fra Rediger innstillinger og angi antall katalognivå til "1" Klikk deretter på "Lagre" for å lukke "Edit Preferences" vinduet; Klikk på "Synkroniser nå" -knappen for å synkronisere spillelisten til telefonen. Gjenta disse trinnene som er nødvendig for hver spillelisten du ønsker å synkronisere.

Hint

  • Direkte ved hjelp av iTunes kan bare gjøres med en Apple iPhone. Alle andre metoder krever at du bruker en mellommann program for å synkronisere riktig informasjon til telefonen.
  • Mens noen av disse metodene er gratis, mens andre kan være ganske enkelt gratis prøveversjoner eller krever en betalt lisens for å få tilgang til alle funksjoner. Forskning hver metode selvstendig og finne ut hvilken som er best for deg.