Hvordan kan jeg få mer hestekrefter for en 1989 Mazda RX7?

RX-7 var en bakhjulsdrevne sportsbil produsert og designet av Mazda fra 1978 til 2002. 1989 RX-7 var den første, andre generasjon RX-7 til funksjonen den nye S5 motoren. Dette var en 1,3 L rotasjonsmotor tilbys i en naturlig pustende versjon stand til 160 hestekrefter; en turboladet versjon produsert 200 hestekrefter. Begge versjonene av 1989 RX-7 kan gjøres kraftigere gjennom markedet modifikasjon.

Bruksanvisning

1 Oppgrader lager eksos til en høy ytelse, ettermarkedet eksosanlegg. En ettermarkedet eksos system vil tillate større luftstrøm og vil gi en moderat økning i hestekrefter.

2 Oppgrader lager inntak systemet til en høy ytelse, ettermarkedet inntak. Oppgradere til en ettermarkedet luft-inntak system med høy ytelse vil øke luftstrømmen inn i motoren, noe som igjen øker hestekrefter.

3 Oppgrader aksje Engine Control Unit til en høy-ytelse ettermarkedet ECU. ECU er ansvarlig for å kontrollere mange aspekter av generell kjøretøy drift som tenning kontroll og drivstofftilførsel. Selv om en ettermarkedet ECU vil gi bare en moderat hestekrefter løft til en ellers lager RX-7, det vil tillate bilen å dra full nytte andre ettermarkedet modifikasjoner du har installert.

4 Installer en turbolader kit hvis du eier en naturlig pustende RX-7, eller oppgradere turbo kit hvis RX-7 er allerede turboladet. Turboladere gir en betydelig hestekrefter løft ved å tvinge store mengder luft inn i motorrommet. Mange ettermarkedet turbo kits gi en betydelig oppgradering fra aksje RX-7 turbolader.

5 Bytt fabrikken intercooler med en ytelse ettermarkedet intercooler. Den mellomkjøler er en del av turboladesystem som øker luftinntak. Oppgradering det vil øke effektøkning leveres av turbolader system.

Hint

  • Selv om det er teknisk mulig å utføre disse oppgavene selv, alle av dem krever et mangfold av automotive verktøy, teknisk kunnskap og en betydelig forpliktelse over tid. Utfører noen av disse oppgraderingene feil kan permanent skade RX-7. Det anbefales sterkt at du søker profesjonell montering for noen av disse modifikasjonene med mindre du har lang erfaring fra bilindustrien.