Hvordan kan jeg få lokale kanaler fra en annen stat med DirecTV?

Hvordan kan jeg få lokale kanaler fra en annen stat med DirecTV?


DirecTV er en av de største satellitt-TV-leverandører i USA. Det tilbyr lokale, premium (HBO, Showtime) og HD-innhold. Programmering alternativer kan tilpasses, slik at du kan abonnere på lokale kanaler fra en annen stat ved å endre programmering pakken. Dette kan gjøres umiddelbart ved å ringe en DirecTV salgsrepresentant. DirecTV tilbyr både østkysten og vestkysten feeds som abonnement pakker. Tegnings til andre lokale kanaler er kjent som "nabo lokale kanaler" eller "Betydelig så på Channels".

Bruksanvisning

1 Besøk DirecTV.com og forskning lokale programmering pakker tilbys for ulike regioner og liste opp de andre lokale kanalene du ønsker. Skriv ned staten eller regionen og kanaler som abonnerer på.

2 Ring DirecTV på 888-777-2454. Be om å bli koblet til en salgsrepresentant.

3 Gi salgsrepresentant din relevant informasjon, slik at han kan få opp din konto. Spør salgsrepresentant for å legge til i listen over lokale annen statens kanaler til programmering pakken.

4 Slå på DirecTV og sjekk om de andre lokale kanaler har blitt lagt til. Kanalene skal være tilgjengelig umiddelbart. Hvis kanalene ikke vises i 24 timer, deretter ringe DirecTV igjen og spørre om kanalene.