Hvordan kan jeg få gratis iTunes for iPod?

Apple iPod er en av de mest populære MP3-enheter på markedet i dag. Enheten brukes sammen med iTunes Media Player, som lar deg laste opp musikk til iPod. Med iTunes kan du kjøpe ny musikk; men du kan også finne gratis musikk på iTunes som du kan bruke på din iPod.

Last ned iTunes

Før du kan begynne å lete etter gratis musikk på iTunes må du laste den ned til datamaskinen din. For å gjøre dette, gå til iTunes.com nettstedet. Der kan du laste ned programmet gratis. Når nedlastingen er fullført, åpner du filen (som vil være på skrivebordet) og iTunes installasjonsveiviseren vil laste. Følg instruksjonene i veiviseren og i noen få øyeblikk, vil iTunes begynne å installere på din datamaskin.

Opprett iTunes-konto

For å laste ned gratis musikk på iTunes, må du ha en iTunes-konto. Denne kontoen vil ikke bare tillate deg å laste ned gratis musikk, men også for å kjøpe musikk, lydbøker og filmer også. For å opprette en konto, åpner du iTunes og velger "iTunes Store" på venstre side av vinduet (du må være koblet til Internett for at dette skal fungere). Velg den grå fanen under søkefeltet i øvre høyre hjørne av butikken vinduet. Herfra blir du bedt om å opprette et brukernavn og passord. Du må også sette inn din postadresse, så vel som en form for betaling (for eksempel kredittkort eller debetkort). Du vil ikke bli belastet for å laste ned gratis musikk, eller musikk som krevde innkjøp. Hvis du tilfeldigvis velger en sang som krever innkjøp, vil du bli varslet om dette før de blir belastet. Velg "OK" etter å ha tastet inn betalingsinformasjonen din, og du vil ha din iTunes-konto.

Last ned gratis iTunes Music

iTunes vil ha "Single of the Week". Dette er en sang som kan lastes ned gratis, med en ny blir opprettet hver eneste uke. Disse sangene er typisk fra up and coming artister; Men hver gang på en stund kan du finne et stort navn artist dukke opp. I iTunes Store, klikker du på bildet som har overskriften "Single of the Week". Sangen hovedsiden vil komme opp. Velg "Get Free Download og du vil bli bedt om å taste inn brukernavn og passord. Velg" OK "og en brukeravtalen vises. Les gjennom brukeravtalen og krysse av boksen som sier du godtar avtalen. Den frie sangen vil nå laste inn "Nylig lagt" musikk-mappen, og vil være tilgjengelig for deg å lytte til og lagre på din iPod.