Hvordan kan jeg få det beste innbytte Deal på en bil du?

Hvordan kan jeg få det beste innbytte Deal på en bil du?


Den beste måten å få en god trade-in avtale for bilen din er å forberede seg på forhånd. Gjør noen undersøkelser, rengjøring av bilen og gjør at den er i god stand vil hjelpe deg å gjøre en best mulig avtale.

Kjenn Verdi

Siden forhandlere kjøper engros og selge på veiledende priser, er deres fortjeneste margin større hvis de betaler mindre for trade-in. Utdanne deg selv om verdien av bilen, både som en trade-in og for et privat salg. Kelley Blue Book er en pålitelig kilde som vil gjøre deg i stand til å unngå handel i bilen for mindre enn sin verdi. Kjøpe den på bokhandlere eller gjennomgå Kelley nettstedet. Du kan også sjekke ut NADA.com og Edmunds.com (se Resources lenker).

Rengjør

Bilen skal være så ren som mulig, inne og ute, for å skape et godt inntrykk på giveren. Rengjør innsiden av bilen, eller har det detaljert. Vask og voks utsiden. Dette vil gi giveren inntrykk av at bilen har blitt godt tatt vare på, som kan oversette til en høyere annenhåndsverdi.

Utfør vedlikehold

Før du tar bilen i, inspisere den for tegn på slitasje. Hvis dekkene er slitt, for eksempel erstatte eller reparere dem. Skift eller toppen av væske om nødvendig, og utføre annet vedlikehold som kan være nødvendig. Dette vil innprente forhandleren at bilen har blitt behandlet godt.