Hvordan kan jeg få album trenger for Ripped Albums å dukke opp på en iPhone?

IPhone og iPod Touch bruker samme grafisk brukergrensesnitt (GUI) for å få tilgang til musikk på enhetene. Du kan bla gjennom iPhone Cover Flow, som viser albumbilder for alle dine sanger og album på din iPhone. Som alt annet, synkroniserer albumbilder med Apple iTunes for å samle sine data. Hvis iPhone ikke viser albumbilder må du legge den i iTunes og deretter synkronisere enheten med datamaskinen.

Bruksanvisning

1 Åpne iTunes.

2 Klikk "Avansert" og klikk "Hent albumbilde." Dette vil prøve å samle informasjon om dine filer og laste ned albumbilder fra Apple Store servere. Men dette er ikke alltid vellykket hvis det er forskjeller mellom Apple Store navn og filnavnet på datamaskinen. Hvis du blir bedt om å oppgi Apple-ID og passord, skriv dem og klikk på "Logg inn".

3 Finn albumbilder på nettet hvis du trenger å legge kunstverk manuelt. Åpne din foretrukne nettleser og finn bildet for albumcover dekselet. Bytt til iTunes, og klikk på "Vis", etterfulgt av "Show Artwork." Bytt tilbake til nettleseren din og klikk på og dra albumbilder over til iTunes-vinduet og deretter la gå i «Dra albumbilder her" område.

4 Koble iPhone og vente på at enheten skal synkronisere. IPhone vil nå inneholde albumbilder for de rippede filene.