Hvordan kan jeg endre banen på Drive Media Console for overføring til Sansa Fuze?

Hvordan kan jeg endre banen på Drive Media Console for overføring til Sansa Fuze?


Overdrive Media Console er et program som overfører lyd-bok-filer fra en datamaskin til en bærbar enhet, for eksempel en Sansa Fuze eller en Sansa Clip. Du vil bli rettet til å laste ned og bruke Drive Media Console hvis du låne digitale lyd-bok-filer fra biblioteket system eller hvis du kjøper dem fra en av en rekke lyd-bok leverandører. Programvaren har en standardmappe den bruker til å lagre hver type fil format, men du kan enkelt endre mappebanen hvis du trenger å gjøre det.

Bruksanvisning

1 Kjør Drive Media Console-programvaren ved å velge den i "Programmer" -listen på menyen i Windows.

2 Velg "Valg" fra "Verktøy" -menyen.

3 Finn "standard nedlastings mapper" i dialogboksen Alternativer. Dette er omtrent halvveis ned i vinduet.

4 Velg et format fra listen ved å klikke på den. Listen viser hvert format medieDrive Media Console kan håndtere. Ved siden av hvert format, er banen som viser plasseringen av mappen på harddisken vist.

5 Klikk på "Browse" -knappen under listen og naviger til mappen du ønsker å bruke for det formatet, eller klikk på "Opprett ny mappe" for å lage en ny mappe. Klikk på "OK" -knappen når du har funnet mappen eller skrevet inn navnet på den nye mappen.

6 Koble Sansa-enheten til datamaskinen med USB-kabelen som fulgte med enheten.

7 Velg "Transfer" fra "Fil" -menyen og følger trinnene i veiviseren for overføring til å overføre filene til Sansa enheten.