Hvordan kan jeg beskytte trenger en GT 500 Dash plakk?

Hvordan kan jeg beskytte trenger en GT 500 Dash plakk?


I 1965, ett år etter den første utgivelsen av Ford Mustang, selskapet bedt om at pensjonert racer og nåværende automotive designer Carroll Shelby utføre en overhaling på bilen. Shelby Mustanger hadde en fire-trinns girkasse med aluminium inntak for økt hestekrefter og et reservehjul der baksetet ble tidligere plassert. Bare 2000 Shelby GT 500 biler ble produsert mellom 1965 og 1970. Nåværende eiere kjøretøy kan kjøpe et dashbord plakett signert av Mr. Shelby. Belegging av plakk med ultrafiolett-resistente klar lakk er den mest effektive metoden for plakk beskyttelse.

Bruksanvisning

1 Kjøp UV-bestandig, klar spray maling for enkel applikasjon. Malingen er tilgjengelig på jernvare og kunst forsyne butikkene. En 11 oz. kan koster mellom $ 4 og $ 8, avhengig av merke.

2 Forbered ditt arbeidsområde. Bruk løstsittende klær og bruk avispapir eller drop-klut sikret med malerens tape for å beskytte arbeidsflaten. Arbeid i en utendørs plassering, vekk fra direkte sollys. Hvis dette ikke er mulig, åpne alle vinduer i ditt arbeidssted for tilstrekkelig ventilasjon. Pass på dashbordet plakk er tørr og fri for rusk.

3 Fjerne plakk fra emballasjen og plasser den i midten av ditt arbeidsområde.

4 Test spraymaling. Rist boksen. Spray en liten mengde på et stykke av skrap materiale for å bekrefte maling konsistens. Tillat deg selv å bli komfortabel med mediet.

5 Påfør maling til dashbordet plakk bruker selv, stabile Stokes flytter fra side til side. Begynn å sprøyte litt av pest og slipp knappen på slutten av hver passering. Tillat hvert strøk for å overlappe med 1/3 av en tomme. Vent til første strøk tørke. Etter 10 minutter, bør malingen være tørr å ta på.

6 Spray plakett flere ganger ved hjelp av enda Stokes. Flere strøk er nødvendig for å hindre at signaturen falming og plakk misfarging. Antall strøk er basert på personlige preferanser. La plakett tørke i ca to timer før du prøver å montere den i bilen.

7 Følg vedlagte retninger for å sikkert montere plakett inne i kjøretøyet.

Hint

  • Tillat seks uker for levering av laser-etset signatur plaketter og fem måneder for originale signatur plakk.