Hvordan justere timingen på en Nissan Frontier

En bilens motor timing belte opererer ventiler 'timing. Kamakselen trinse krefter timing belte. Trinsen holder motorens interne komponenter jevnt arbeide ved å styre ventilene til å åpne og lukke på riktig tid. Nissan Frontier timing belte sjelden behov for å justere som motor posisjon sensor kontroller overvåke det. En timing lys enhet, men er et flott verktøy for å bestemme belte spenninger hvis den må justeres.

Bruksanvisning

1 Se på motorens nedre front å finne veivakselen skivene. Fjern eventuelt rusk på skivene og timing belte for å avdekke trykt piler.

2 Start motoren med giret i "nøytral" og holde gassen i 2000 rpm. Ikke slipp håndbremsen.

3 Vent til motoren komme til normal driftstemperatur som bør ta ca to minutter i godvær. I mellomtiden, slå av alle tilbehør som klimaanlegg og radio.

4 Motoren gå på tomgang i normal rpm i ett minutt, deretter trykker gasspedalen tre ganger i ett sekund hver.

5 Hold motoren i gang mens du fester timing lys enheten til batteriet og den første tenningskabelen funnet på motorens passasjersiden.

6 Bestem justering spenning nødvendig ved å sikte timingen lys på veivakselen skivene.

7 Bruk en fastnøkkel til å løsne distributør bolter, justere dem sakte til de midlertidige pilene på linje med midtlinjen på timing lys.

8 Trekk til distributør festeboltene. Inspiser timing på skivene og belte for å sørge for at distributøren står stille under tiltrekking av boltene.

9 Slå av motoren og ta av timing lys. Trykk på tenningskabelen tilbake på plass.