Hvordan justere lyset fra en 1998 Ford F-150

Hvordan justere lyset fra en 1998 Ford F-150


Justere 1998 Ford F-150 frontlykter kan være en utfordring på grunn av måten lyset er plassert i bilen. Det er en justeringsskrue på undersiden av frontlys som er svært vanskelig å få tilgang mens frontlys sammenstillingen er installert i kjøretøyet. Justere frontlykter, derfor krever litt eksperimentering. Men med følgende trinn kan du eliminere det meste av gjetting og har frontlysene ordentlig sikte på relativt kort tid.

Bruksanvisning

1 Parkere bilen 25 fot fra en kjedelig hvit eller grå vegg. Marker bakken med farget tape rundt hjulene, slik at du kan returnere bilen til akkurat dette stedet etter å flytte den. Pass på at bilen står på flat mark og dekkene er i optimal inflasjon, da dette påvirker sikte på frontlyktene.

2 Flytt F-150, så det er 2 eller 3 fot fra veggen. Finn midtlinjen av kjøretøyet ved å måle fra bakken opp til et punkt 2 til 4 inches ovenfor sentrum av en av frontlysene. Marker dette punktet på veggen. Gjør det samme for den andre frontlys. Påfør en horisontal stripe av tape til veggen mellom de to merkene på veggen, noe som gjør at det er nivå.

3 Flytt bilen til sin opprinnelige plassering 25 fot fra veggen, ved hjelp av tape markører på bakken for å flytte den nøyaktige plasseringen. Bytt frontlyktene til "On" posisjon med nærlys skinner. Slipp hette spaken inne i kupeen. Ut av bilen og åpne panseret.

4 Legg merke til frontlys mønster på veggen. Den mest intense delen av hver bjelke skal være på nivå med tapeline. Hvis ikke, frontlyktene trenger justering.

Fjern de tre skruene på baksiden av frontlys forsamlingen fra beskyttelsesdekselet. Trekk opp på to plasttappene nær fronten av frontlys så det utgivelser fra lastebilen. Løft ut lyskasteren og sette den ned så plant som mulig på toppen av grillen over frontlys hulrom. Gjør det samme for den andre frontlys.

5 Finn justeringsskruen for en frontlys på bunnen bak lyset. Den mest intense delen av strålen skal nå være noen få inches over streken på veggen, fordi frontlys er litt forhøyet fra sin tiltenkte posisjon. Det er her eksperimentering begynner.

Juster frontlys opp eller ned i henhold til hvor strålen treffer tapeline når frontlys ble installert. Sett på lyset for å sjekke de faktiske posisjon, og deretter fjerne den igjen for å gjøre justeringer. Fortsett å justere inntil lyskasterne nøyaktig.

Når du har funnet riktig justering, måle lengden på utsatte tråder på selve justeringsbolten på frontlys. Kopiere denne målingen på justeringsbolten på andre frontlys. Dette bør gi begge lysene svært nær justering og spare tid å justere andre lys. Eventuelle ytterligere mindre justeringer bør være relativt rask.

Hint

  • Bruk millimeter for å måle justeringsbolten for bedre nøyaktighet når du justerer andre frontlys.