Hvordan justere geometri på en RCA TV

Hvordan justere geometri på en RCA TV


RCA ble etablert i 1919, og er en av de eldste merkene i forbrukerelektronikk. De gjorde sitt første TV i 1939, og fortsatt gjøre dem i dag under Audiovox bedriftens paraply. TVer er utformet for å gi en bildekvalitet og brukervennlighet. Den lar også brukere til å løse de fleste problemer, inkludert bildegeometri. Hvis bildet på en RCA flatskjerm mister innretting, kan det korrigeres for å passe nøyaktig på skjermen.

Bruksanvisning

1 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen, og bruke opp eller ned retningspiler for å bla til "Geometry" -ikonet. Trykk høyre retningsknappen for å gå inn i geometri menygrensesnittet. De oppførte alternativene er automatisk justering, vertikal posisjon, horisontal posisjon, fase og klokke.

2 Bla til det alternativet som må rettes opp, og trykk deretter riktig retning for å velge det. Velg "Auto Adjust" for å korrigere bildet til sin opprinnelige form. Alle farge og fokus skjevheter blir rettet opp, så vel som den feiljustert bilde. Hvis Auto Adjust ikke fungerer på riktig måte, så bildet, må justeres manuelt.

3 Bla ned til "Vertical Position", og trykk på retningsknappen til høyre for å begynne å justere den vertikale innstillingen. Slå glidebryteren fra venstre til høyre for å finne den rette innstillingen for TV; trykk "Meny" for å gå tilbake til geometri menyen.

4 Bla ned til "Horizontal Position", og trykk på retningsknappen til høyre. Flytt glidebryteren til venstre eller høyre til bildet er riktig justert horisontalt på skjermen. Trykk "Meny" for å lagre endringene, og gå tilbake til geometri skjermen.

5 Velg "Phase" hvis bokstavene på skjermen er uklare, eller fargene er forskjøvet. Juster innstillingen til bokstavene matche dine preferanser. Trykk på "Meny", og deretter bla og velge "Clock" for å justere klokken plassering på skjermen. Trykk "Clear" for å gå ut av menyen, og kontroller at bildet er korrigert. Gjenta noen trinn om videre nødvendig å korrigere TV-bildet.