Hvordan justere en LCD HDTV for best mulig visning

Hvordan justere en LCD HDTV for best mulig visning


En high-definition (HD) LCD-TV er designet for å produsere et perfekt bilde og lyd av høy kvalitet. Når du kjøper din nye TV-apparatet må du kanskje justere noen innstillinger slik at du kan helt nyte fordelene ved å eie en LCD HDTV. TV-justeringer ikke ta lang tid og vanligvis merket på TV du eier allerede kommer satt opp til å vise bilder av høy kvalitet du ønsker.

Bruksanvisning

1 Oppgradere alle tilkoblingsenheter (for eksempel kabel / satellittmottaker eller DVD-spiller) til HD. For å fullt ut utnytte en HDTV du trenger dine utenheter å være HD også. Oppgradering av kabel eller satellitt-tjenesten koster vanligvis ca $ 10 ekstra i måneden, mens Blu-ray-spillere kan bli funnet på så lite som $ 100.

2 Koble enhetene til TVen via HDMI-kabel. En HDMI-kabelen gir både HD-lyd og videosignaler på samme tid i en enkelt kabel. Koble HDMI-kabelen til HDMI-porten på ut-enheten og koble den andre enden til en ledig HDMI-port på LCD-TV.

3 Slå på TV-apparatet og koble enheten og velge HDMI-inngangen ved å trykke på "Input" -knappen på fjernkontrollen og bla gjennom de tilgjengelige valgene. Velg kabel / satellittmottaker.

4 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen kabel / satellitt og velg videovalgmenyen. Finn "Aspect Ratio" og justere den til å passe TV-innstillingene (enten 720 eller 1080). Exit ut av video.

5 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen til TV og velge "Bilde". Her kan du justere alle bildeinnstillingene for TV. Selv om innstillingene er allerede satt opp til beste vise HD trenger du kan justere innstillingene for å bedre passe dine behov. Lysstyrke øker / reduserer lysstyrken på TV, justerer kontrasten forskjellen mellom lyse og mørke områder på skjermen. Flytt nivåene av innstillingene opp og ned til du finner en innstilling du liker. Føl deg fri til å velge "Originalinnstillinger" hvis du ønsker å gå tilbake til hvordan TV var opprinnelig programmert.