Hvordan justere en LCD flatskjerm

Hvordan justere en LCD flatskjerm


En liquid crystal display (LCD) flatskjerm-TV er som et musikalsk instrument; det kan være finjustert for å gi best bilde og lyd til hjemmekinoanlegg. Etter at TV er installert og fjernkontrollen er satt opp, kanskje du har spørsmål om hvordan du får tilgang og justering av bilde- og lydinnstillinger fra sofakroken.

Bruksanvisning

Bilde

1 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen.

2 Trykk på "Four-Way Navigator" for å markere "Bilde" og trykk på "OK" eller "Enter" for å velge det. Noen flatskjerm-TV gir deg mulighet til å velge menypunktet med "Four-Way Navigator" -knappen.

3 Rull ned til "Brightness". Trykk på navigasjonsknappen til høyre for å velge og justere lysstyrken.

4 Marker "Color." Trykk på navigasjonsknappen til høyre for å velge og justere den.

5 Marker "Tint". Trykk på navigasjonsknappen til høyre for å velge den. Trykk på navigeringsknappene til venstre eller høyre for å justere fargetone til fargebalansen er riktig.

6 Marker "Contrast". Trykk navigeringsknappen til høyre for å velge den og justere kontrasten til venstre eller høyre.

7 Velg "fargetemperatur". Trykk på navigasjonsknappen til høyre for å bla gjennom valgene: "Normal" for hvite hvite, "Cool" for et blålig skjær eller "Varm" for et rødlig skjær. Trykk "OK" eller bekreft med navigasjonsknappen.

Lyd

8 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen.

9 Marker "Sound". Push "OK" eller "Enter" for å velge det. Du kan også bruke "Four-Way Navigator" -knappen.

10 Velg "Auto Volume" eller "Auto volumutjevning" og slå den "On". TV-en vil automatisk justere lyden.

11 Marker "Balanse". Trykk på "Four-Way Navigator" til venstre eller høyre for å kontrollere balansen i høyttalerne i TV samt høyttalerne som er koblet til TV-en.

12 Velg "Equalizer" for å justere individuelle lyd toner. Bruk navigasjonsknappen for å veksle mellom innstillingene og justere dem.