Hvordan justere Eaton Fuller Koblinger

Hvordan justere Eaton Fuller Koblinger


En clutch er en pedal eller hendel funnet i biler som er ansvarlig for til- og frakopling de ulike girene på bilen. Uten clutcher, endre hastighet, går i revers eller et kjøretøy parkeres ville være umulig. Eaton Fuller produserer et bestemt merke av klørne utviklet for bruk i semi-traktor trailors. Mens noen reparasjoner er ganske utfordrende, er dette en enkel nok til å bli gjort på noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Fjern inspeksjonsluken plate. Dekkplaten holder drivverkets clutchhuset på plass, og det vanligvis er sikret med skruer på hver av de fire hjørnene. Bruk en skrutrekker til å fjerne disse skruene og legg dem på et sikkert sted.

2 Rengjør clutchhuset. Med en ren og tørr klut til å tørke vekk smuss, fett eller skitt. Eventuelle metall fyllinger eller annet rusk som finnes i clutchhuset skal også fjernes på dette tidspunktet.

3 Identifiser adjuster bolt. Tradisjonelt er denne bolt på undersiden av koplingshuset, hvor den kan nås med en stikkontakt og skralle.

4 Roter justeringsskruen. Spør en venn eller kolleger å presse og holde clutchen til gulvet. Feste en 5/8-tommers nøkkel til justeringsbolten, og anvende tilstrekkelig trykk for å tillate bolten å bli presset inn i huset. Drei skrutrekkeren til høyre, flytte justeringsskruen to komplette rotasjoner.

5 Løsne press på regulatoren bolt, slik at det å komme tilbake til "låst" posisjon. Pålegge den enkelte å holde clutchen til gulvet for å slippe den tilbake til sin opprinnelige posisjon.

6 Vurdere clutch brems posisjon. Sett inn en 3-til 4-tommers bolt med en 1/2-inch hodet mellom kaste ut bærende og clutch brems. Ideelt sett bør bolten passe inn i denne posisjonen løst. Ved innføring av bolten i dette rommet er vanskelig, bør justeringsbolten dreies en gang til.

7 Sett på inspeksjonsdekselet. Bruk en skrutrekker til å stramme skruene fjernet tidligere. Påfør nok trykk til boltene for å sikre sikkerheten av platen.