Hvordan justere bremser på en bil

Du kan bare justere trommelbremser på en bil. Skivebremser har ingen justering. Med det i tankene, bakre trommelbremser bare ta på 20 prosent av bremse ansvaret for biler, og hvis de blir ujustert (gjennom normal slitasje og forsømmelse), vil skivebremser foran trenger å over-kompensere og forårsake tidlig slitasje og andre problemer for bremsene foran. Siden det er så mange typer kjøretøy, er det også forskjellige måter å justere bakbremsene på en bil.

Bruksanvisning

Hvordan justere bremser på en bil

1 Bestemme mengden av drag på bakhjulene forårsaket av justeringen av de bakre bremser. Dette vil bli bestemt med kjøretøyet løftet og ved å spinne bakhjul. Hvis mer enn en omdreining eller to inntreffer før hjulet stopper av seg selv, de bakre bremser er ute av justering.

2 Bestem hva slags bakbremsen justering er tilgjengelig for kjøretøyet. Mens mange innenlandske kjøretøyer tilby små koøyer på baksiden av ryggplaten for å justere bakbremsene, mange import biler har selvjusterende bakre bremsesystemer som kan justeres ved pumping på pedalen og / eller innstramming av parkeringsbremsemekanismen.

3 Juster bakbremsene av en innenlandsk kjøretøy ved å fjerne gummiproppen fra bakplaten koøye. I noen tilfeller, før bremseskoen erstatning for kjøretøyet, kan porthole vises som en stanse- del av støtteplaten som må stanses ut med en hammer og meisel og deretter en gummiplugg bør tilsettes for å hindre at fuktighet og smuss trenger inn i det bakre bremsesystemet. Noen av bakplatene kan tilby to ulike alternativer for punch-out plugger (på grunn av det faktum at de er produsert for hver side av bilen) så velg pluggen som ville justere til stjernehjul av justeringsspaken. (Dette ville kreve fjerner trommel å avgjøre.) Når kontakten er tilgjengelig, trykk stjernen adjuster låsepinnene med en skrutrekker og juster stjernehjulet for å forlenge skoene utover å kontakte trommelen. Vri stjernehjul et par ganger med bremsejusterings skje og vri hjulet til du merker dra på dekk som ikke tillater dekket å gjøre mer enn en revolusjon før du stopper.

4 Juster parkeringsbrems mekanismen av en utenlandsk bil for å justere de bakre trommelbremser på det. Du må kanskje finne ut om det er en spak i trommelen bremsesystemet som må omplasseres eller om du kan justere bakbremsene ved å bruke og slippe parkeringsbremsemekanismen gjentatte ganger. Dette kan også kreve å stramme inn parkeringsbremsen håndtaket inne i bilen. Du kan finne mutter inne parkeringsbremsemekanismen og skru det med en skralle, socket og en utvidelse. Du kan ikke få dra ut av de bakre trommelbremser på en import bil som du kan manipulere på en innenlands kjøretøy på grunn av det faktum at mange er selvjusterende, så det er bare så mye du kan gjøre.

5 Kontroller justeringen av bremsene på bilen regelmessig etter at du har oppdaget hvordan du kan og prøve å komme inn i vanen med å bruke parkeringsbremsen hver gang du parkerer. Parkeringsbremsen mekanisme i mange bakre bremsesystemet er integrert med en selvjusterspak eller kabel (selv om noen innenlandske biler), og du kan få mer levetid ut av justering av bakbremser.

Hint

  • Mens det er så mange forskjellige typer biler og så mange forskjellige måter å justere bakbremsene, kan det være lurt å investere i en verkstedshåndbok for bilen din for å finne ut hvilke skritt du kan ta for å holde trommelen bremsesystemet justeres. Denne håndboken vil fortelle deg hvordan du juster parkeringsbremsesystem og skoene og få dem å arbeide sammen for å skikkelig justere bakbremsene. Det er også over-justering for å vurdere og at for mye drag på bakbremsene kan føre til andre problemer.