Hvordan justere bildet på en Samsung LCD TV

Hvordan justere bildet på en Samsung LCD TV


For å få den beste seeropplevelsen av å se en HDTV, må du justere bildet. Hvis du har en Samsung HDTV, kan du gjøre disse justeringene fra bildemenyen.

Bruksanvisning

1 Installer TV i henhold til produsentens anvisninger. Kontroller at du har koblet til alle eksterne enheter (for eksempel kabelboks, DVD og Blu-ray-spillere). Slå på TV-apparatet.

2 Trykk på "Meny" -knappen på fjernkontrollen til TV. Dette vil få opp en meny med alternativer for TV. Trykk "Enter" for å velge "Bilde" -menyen.

3 Trykk på "Up" og "Down" knappene på fjernkontrollen for å velge alternativet du ønsker å justere. Det vil være muligheter for bildemodus, motlys, kontrast, lysstyrke, farge, skarphet, fargetone og andre detaljerte innstillinger. Når du har merket det alternativet du ønsker, og trykk på "Enter" -knappen.

4 Trykk på "Up" og "Down" eller "venstre" og "høyre" knappene på fjernkontrollen for å endre verdien av det alternativet du har valgt. Når du er fornøyd med utseendet på bildet, trykk på "Exit" -tasten for å gå tilbake til Bilde-menyen. Hvis du er ferdig med justeringen, trykker du "Exit" inntil Verktøy-menyen lukkes.

Hint

  • Samsung TV-er har alternativer for bilder som inkluderer svarte justeringer, fargerom og primær intensitet for å få best mulig bilde. Spill med verdier for å gjøre din HD oppleve det beste det kan være.